آمادگی زنان برای ریاست جمهوری

آمادگی زنان برای ریاست جمهوری به گزارش برتریها روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم فاطمه ذوالقدر نایب رییس فراكسیون زنان مجلس دهم، نوشت: زنان توانمندی آنرا دارند كه سمت ها و پست های اجرایی مختلفی را در كشور در اختیار داشته باشند. خانم هایی در جایگاهایی مانند وزیر، معاون وزیر و نماینده مجلس در دوره های مختلف داشته ایم.



در یادداشت دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۹ روزنامه آرمان، می خوانیم: این مبحث نشان داده است که در ده سال گذشته، تغییر نگاهی در مورد زنان صورت گرفته است. از لحاظ فرهنگی گشایش هایی به وجود آمده و حمایت هایی صورت گرفته است. شاید این حمایت ها هنوز به میزان کافی نرسیده اما بطور قطع از دوره های پیشین بهتر است. ما باید از مزایای حضور بانوان استفاده نماییم. خانم ها مدارج بالای علمی را کسب می کنند، تحصیلات کافی و تجربه های بالای کار را به دست می آورند و به کارشناسان خبره بدل می شوند. زمانی می رسد که باید در همه جایگاه ها به نحو احسن از آنها استفاده گردد. ریاست جمهوری هم یک عرصه برای بانوان است.

سخنگوی شورای نگهبان هم اعلام نمود که در مورد تفسیر کلمه رجل سیاسی، منع قانونی برای حضور بانوان در انتخابات های ریاست جمهوری وجود ندارد. معنای این کلمه عام است و هر معیار و مصداقی که برای یک نامزد آقا بعنوان رجل سیاسی در انتخابات وجود دارد، برای بانوان هم به همین صورت خواهد بود. اگر نامزدهای خانم شرایط کافی برای در اختیار گرفتن جایگاه ریاست دولت را داشته باشند، می توانند در شرایط برابر با نامزدهای مرد در انتخابات حضور پیدا کنند. این مورد می تواند فرصت مناسبی برای بانوان باشد تا در انتخابات کاندیدا شوند. در دیگر کشورهای بزرگ دنیا، زنان بسیاری در جایگاه های مدیریتی موفق عمل کرده اند. نمونه هایی در کشورهای مختلف داریم که زنان در سمت های مدیریتی با تدبیر، دلسوزی، دقت و پشتکار، نقش آفرینی موثری داشته اند. ما هم می توانیم از این ظرفیت ها در ایران استفاده نماییم و خانم هایی که توانایی و پشتکار لازم را دارند، با حضور در انتخابات، وارد رقابت شوند.

درآستانه انتخابات ۹۶ هم این مباحث عنوان شد و خوب است کسانی که توانایی خدمت به مردم را دارند، در انتخابات پیش رو نامزد شوند. این مورد بطور قطع منجر به افزایش مشارکت مردم در انتخابات خواهد شد. اگر بانوان در رقابت انتخاباتی حضور داشته باشند، مردم با رغبت بیشتری در انتخابات حضور پیدا می کنند، چونکه می بینند که چند نامزد در انتخابات رقابت می کنند که یک خانم هم در بین آنها وجود دارد و این مورد سبب افزایش مشارکت بانوان در حوزه های دریافت رای خواهد شد. تا دوره هشتم مجلس شورای اسلامی هم حضور زنان در بین نامزدهای انتخابات کم بود اما با گذشت زمان، در هر دوره تعداد بانوانی که وارد مجلس شدند، افزایش پیدا کرد. این مورد نشان داده است که فرهنگ حضور زنان در جایگاه های مدیریتی بیشتر در جامعه جا افتاده است. جامعه به مرور به استفاده از ظرفیت بانوان در بخش های مختلف کشور پی برد و به آن عادت کرد. اگر احزاب به گزینه ای از میان بانوان که دارای همه شرایط است، اجماع کنند، جامعه هم بیشتر از پیش پذیرش این مهم را خواهد داشت.



منبع:

1399/07/14
23:08:08
5.0 / ۵
1792
تگهای خبر: علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد آمادگی زنان برای ریاست جمهوری
نظر شما در مورد آمادگی زنان برای ریاست جمهوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها