فلسفه ارتباطات، درس نامه ای برای اهل رسانه

فلسفه ارتباطات، درس نامه ای برای اهل رسانه برتریها: كتاب فلسفه ارتباطات، با مطرح كردن تازه ترین مفاهیم علوم ارتباطات در جهان، درسنامه ای ارزشمند، برای اهالی رسانه است.



كتاب فلسفه ارتباطات، دانشنامه موضوعی بین المللی ارتباطات ۲، كتابی تخصصی در زمینه علوم ارتباطات است كه مفاهیم به روز و مدرن، در چارچوب ۵۵ سرفصل كه به صورت مقاله های مجزا و توسط نویسندگان گوناگون در آن به چشم می خورد.

مقالات این كتاب توسط استادانی از دانشگاه متروپولیتن لندن، دانشكده سلطنتی علوم كتابداری در انگلیس و دانشگاه های پنسیلوانیا، استنفورد، كنتاكی و... در آمریكا نوشته شده اند، بخش هایی از این مقالات نیز توسط پژوهشگران مستقل تالیف شده است.

در این كتاب سرفصل هایی چون عقلانیت گرایی انتقادی، برساخت گرایی، تحلیل كاركردی، تعاملی بودن مفهوم، بینارسانگی، وجه انتقال و چندوجهی بودن و مباحثی از این دست مطرح شده اند.

ویراستار نهایی و سرپرست نویسندگان كتاب فلسفه ارتباطات، ولفگانگ دونزباخ (Wolfgang Donsbach (۱۹۴۵-۲۰۱۵، استاد درگذشته دانشگاه تكنولوژی درسدن آلمان بوده است. وی استاد رشته علوم ارتباطات بود و كرسی این رشته را در دانشگاه درسدن پایه گذاری كرد.

دونزباخ، دانشنامه بین المللی ارتباطات را در ۱۲ جلد، در سال ۲۰۰۸ منتشر نمود و كتاب فلسفه ارتباطات قسمتی از این ۱۲ جلد به شمار می آید.

این كتاب كه اخیرا توسط نشر علمی فرهنگی به چاپ رسیده است، در سال ۱۳۹۰ توسط انتشارات دانشگاه امام صادق (ع)، با گروه مترجمان انتشار یافته بود.

ترجمه جدید این كتاب را احسان شاه قاسمی بر عهده داشته است. وی متولد ۱۳۵۷ در شهر رستم استان فارس است و بعد از دریافت مدرك دكترای خود در رشته علوم ارتباطات، تالیف و ترجمه چندین اثر و بیشتر از ۳۰ مقاله پژوهشی به فارسی و انگلیسی، الان استادیار گروه آموزشی ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران است.

شاه قاسمی از سال قبل عضو شورای پژوهشی خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا شده است.

سرویراستار ایرانی این كتاب نیز، حسن بشیر، متولد ۱۳۳۳ است. وی عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی، فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق، عضو هیئت امنای دانشگاه مذاهب اسلامی است.

بشیر قبل از این مدیر سابق آكادمی آكسفورد انگلستان برای مطالعات عالی و رئیس سابق مؤسسه مطالعات اسلامی لندن نیز بوده است.

كتاب فلسفه ارتباطات؛ دانشنامه موضوعی بین المللی ارتباطات، به سرپرستی ولفگانگ دونزباخ، نوشته شده و با ترجمه احسان شاه قاسمی و ویرایش حسن بشیر، در ۵۴۶ صفحه توسط انتشارات علمی فرهنگی به چاپ رسیده است.






منبع:

1398/11/27
15:18:16
5.0 / ۵
4166
تگهای خبر: پژوهش , تكنولوژی , دانش , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد فلسفه ارتباطات، درس نامه ای برای اهل رسانه
نظر شما در مورد فلسفه ارتباطات، درس نامه ای برای اهل رسانه
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها