مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه امیركبیر برگزار می گردد

مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه امیركبیر برگزار می گردد برتریها: چهارمین دوره مسابقات هوش مصنوعی از طرف دانشگاه صنعتی امیركبیر در 5 رشته در اسفندماه برگزار می گردد.


به گزارش روز یكشنبه گروه علمی ایرنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیركبیر، دكتر احمد نیك آبادی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر و دبیر جشنواره هوش مصنوعی امیركبیر هدف كلی هوش مصنوعی را احداث رفتارهای هوشمندانه در ماشین توصیف كرد و اظهار داشت: علم هوش مصنوعی انجام كارها توسط ماشین و انجام آنها توسط انسان نیازمند هوشمندی است.
وی با اشاره به كاربردهای این علم اظهار نمود: قلمرو كاربرد هوش مصنوعی در سال های اخیر گسترش چشم گیری داشته به گونه ای كه امروزه كمتر حوزه ای از علم و فناوری را می توان یافت كه روش ها و تكنیك های هوش مصنوعی در آن كاربرد نداشته باشند. همچون این كاربردها می توان به استفاده از هوش مصنوعی در آموزش، پزشكی، كشاورزی، حمل و نقل، هوا-فضا، تجارت، امنیت، سیاست، اقتصاد اشاره نمود.
نیك آبادی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیركبیر اشاره كرد: مسابقات هوش مصنوعی امیركبیر (مهما) مجموعه ای از مسابقات در رابطه با حوزه هوش مصنوعی است كه از سال 1391 در دانشگاه صنعتی امیركبیر برگزار می گردد.
دبیر جشنواره هوش مصنوعی برگزاری اولین دوره این مسابقات را در آبان ماه سال 1391 در 7 رشته دانست و افزود: دومین دوره آن در آبان سال 1392 در 10 رشته و سومین دوره این مسابقات در آبان 1394 در 10 رشته برگزار شده است.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر، ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شركت های موفق داخلی، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه ایده های جدید محققان و كمك به تجاری سازی آنها، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای كشور در زمینه هوش مصنوعی و كوشش برای نمایش راهكار برای آنها و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، تولیدكنندگان محصولات هوشمند و كاربران این محصولات همچون مهمترین اهداف این مسابقات نام برد.
نیك آباد با اشاره به اینكه مسابقات هوش مصنوعی امیركبیر با حضور محققان و دانشگاهیان، تولیدكنندگان محصولات هوشمند، و مشتریان و كاربران این سامانه ها برگزار می شود، تصریح كرد: عناوین مسابقات برمبنای نیازهای مطرح شده از طرف صنعت تعیین و شركت كنندگان این مسابقات باز در دو گروه 'دانشجویی' و 'شركتی' دسته بندی می شوند.
دبیر چهارمین جشنواره هوش مصنوعی با اشاره به شرایط حضور تیم ها در این رقابت اشاره كرد: تیم های دانشجویی ملزم به نمایش گزارش فنی هستند و از جوایز نقدی و غیرنقدی مسابقات بهره مند خواهند شد. تیم های شركتی باز می توانند با محصولات تجاری خود در این مسابقات شركت نمایند و حائز رتبه شوند اما جایزه ای به آنها تعلق نخواهد گرفت.
وی زمان برگزاری چهارمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیركبیر را همزمان با جشنواره بین المللی رباتیك و هوش مصنوعی امیركبیر از 10 تا 13 اسفندماه جاری ذكر كرد و اضافه كرد: این دوره از رقابت ها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر افزود: در این دوره از مسابقات تیم های شركت كننده در 5 رشته 'پیش بینی روند بازار سهام'، 'بازشناسی فرامین صوتی'، 'بازشناسی چهره در تصویر'، 'تشخیص موجودیت های نامدار متون فارسی' و 'بازشناسی اشیاء با نمونه های آموزشی كم' به رقابت با یكدیگر می پردازند.
نیك آبادی افزود: بسته به تعداد تیم های شركت كننده و كیفیت نتایج به دست آمده در هر مسابقه، از یك تا سه تیم برتر تقدیر میگردد.
علمی*1836*2017


1397/10/24
19:45:15
5.0 / ۵
4890
تگهای خبر: تولید , دانش , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه امیركبیر برگزار می گردد
نظر شما در مورد مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه امیركبیر برگزار می گردد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها