وارث سامسونگ آزادی مشروط گرفت
به گزارش برتریها لی جائه یونگ، نایب رئیس هیات مدیره شرکت سامسونگ الکترونیکس که به علت رشوه، اختلاس و اتهامات دیگر به زندان محکوم شده است، واجد دریافت آزادی مشروط شناخته شد و روز جمعه از زندان آزاد می شود
به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، وزارت دادگستری کره جنوبی در اطلاعیه ای اعلام نمود تصمیم برای دادن آزادی مشروط به لی جائه یونگ نتیجه بازنگری کامل عوامل مختلف همچون احساسات عمومی و رفتار خوب وی در زندان بوده است.
لی جائه یونگ ۵۳ ساله که در زمینه پرداخت رشوه به دوست پارک گئون هی، رئیس جمهور سابق کره جنوبی متهم شناخته شد، ۱۸ ماه از مجازات ۳۰ ماه زندان خویش را سپری کرده است. وی در ابتدا یک سال از پنج سال مجازات حبس را از اوت سال ۲۰۱۷ تحمل کرده بود که بعدا معلق شد. سپس تصمیم دادگاه تغییر نمود و در حالیکه مدت محکومیت حبس وی کاهش داده شد اما در ژانویه سال جاری باردیگر به زندان بازگشت.
حمایت از آزادی مشروط وی از نظر سیاسی و عمومی و از جانب جامعه تجاری در بحبوحه نگرانیها نسبت به عدم اتخاذ تصمیمات استراتژیک در این غول فناوری کره ای سامسونگ رشد کرده است.
اگرچه اداره روزمره بزرگترین سازنده تراشه حافظه و تولیدکننده تلفن هوشمند جهان در غیاب وارث این شرکت مبتلا به اختلال نشده اما منابع این شرکت می گویند تصمیمات در مورد سرمایه گذاریهای مهم و پروژه های ادغام و خرید باید توسط لی گرفته شوند. بخصوص تصمیم در مورد مکان کارخانه آمریکایی ۱۷ میلیارد دلاری برای تولید تراشه های پیشرفته در انتظار بازگشت وی مانده است در حالیکه کمبود جهانی تراشه وجود دارد و رقیبانی مانند شرکتهای TSMC و اینتل سرمایه گذاریهای بزرگی انجام می دهند.
فدراسیون صنایع کره که یک گروه لابی کسب و کار بزرگ است، در اطلاعیه ای از تصمیم برای اعطای آزادی مشروط به لی استقبال کرد.
بازگشت لی به کار باید مورد موافقت وزیر دادگستری قرار گیرد چونکه مطابق قانون، کار کردن افراد با محکومیتهای خاص برای شرکتهای در رابطه با محکومیتهای مذکور به مدت پنج سال ممنوع می باشد.
به گفته کارشناسان حقوقی، لی احیانا این موافقت را دریافت می کند چونکه میزان مبلغ اختلاس شده حدودا بازپرداخت شده است.
بزرگترین شرکتهای کره جنوبی همچنان توسط خانواده های موسس آنها اداره می گردند و سابقه نداشته است که کنترل آنها به افراد بیرون از خانواده سپرده شود حتی هنگامی که یک عضو ارشد خانواده زندانی شده است.
در حالی که نظرسنجی ها نشان داده است حدود ۷۰ درصد از آزادی مشروط لی حمایت می کنند اما خیلی از گروههای مدنی مخالف بوده و دولت کره جنوبی را به علت نارضایتی از فساد در بین نخبگان سیاسی و تجاری به ریاکاری متهم می کنند.
بر اساس گزارش رویترز، مشکلات حقوقی لی تنها به رشوه محدود نیست. او همینطور به افترا کلاهبرداری و دستکاری قیمت سهام در ارتباط با ادغام دو شرکت سامسونگ در سال ۲۰۱۵، تحت محاکمه است.
منبع: bartariha.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد وارث سامسونگ آزادی مشروط گرفت