ایجاد کریدور صادرات دانش بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال

ایجاد کریدور صادرات دانش بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال برتریها: به گزارش برتریها، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال از برنامه ریزی برای ایجاد یک کریدور تخصصی صادرات در حوزه اقتصاد دیجیتال با همکاری معاونت علمی اطلاع داد.



محمد موسی زاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به مأموریت های صندوق، اظهار نمود: صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال بعنوان یکی از ۱۵ صندوق تخصصی کشور، در حوزه های اولویت دار و راهبردی مانند هوش مصنوعی، هوشمندسازی صنعتی و اقتصاد دیجیتال فعالیت می کند. این صندوق با عرضه خدمات مالی و اعتباری، همچون صدور ضمانت نامه، اعطای تسهیلات، مشارکت در طرح های دانش بنیان و سرمایه گذاری به توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری کمک می نماید.
۷ مأموریت صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال
موسی زاده ضمن اشاره به این که یکی از مأموریت های اصلی صندوق، بازار سازی برای شرکتهای دانش بنیان و فناور و کمک به توسعه زنجیره ارزش صنایع بالغ است، اظهار داشت: ما با شناسایی اولویت های صنایع، شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی و هوشمندسازی را به این صنایع متصل کرده و از ابزارهایی مانند ضمانت نامه، تسهیلات و مشاوره برای تسهیل این فرایند استفاده می نماییم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال، خلق ارزش اقتصادی با بهره گیری از ظرفیتهای حوزه فناوری های نوظهور دیجیتال، مشارکت در توسعه فناوری و نوآوری و اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان در کشور، تسهیل دسترسی به خدمات مالی و اعتباری مورد نیاز شرکتهای دانش بنیان و فناور، سرمایه‎ گذاری و پشتیبانی از صاحبان ایده و تیم های استارت آپی فعال در حوزه‎ های اولویت‎ دار صندوق، کمک به تجاری سازی فناوری و نوآوری حوزه اقتصاد دیجیتال و کمک به توسعه سرمایه انسانی مورد نیاز کشور در حوزه اقتصاد دانش بنیان را از دیگر مأموریت های این صندوق برشمرد.
وی ضمن اشاره به فعالیت ۴ هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: از این تعداد شرکت، ۵۰ درصد را شرکتهای دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال و ۱۰ تا ۱۵ درصد را شرکتهای حوزه هوش مصنوعی می سازند.
تخصیص ۱، ۲۰۰ میلیارد تومان در چارچوب ۷۳۰ فقره خدمات مالی
وی ضمن اشاره به عملکرد سه سال گذشته این صندوق، اظهار داشت: در طول سه سال گذشته، بیشتر از ۱، ۲۰۰ میلیارد تومان در چارچوب ۷۳۰ فقره خدمات مالی و اعتباری به شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال اختصاص یافته است. از این مقدار، ۷۰۰ میلیارد تومان به صدور ضمانت نامه برای شرکتهای دانش بنیان و فناور اختصاص دارد تا بتوانند با صنایع و دستگاههای اجرایی همکاری کنند.
ارائه ضمانت نامه و تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان
این فعال حوزه اکوسیستم فناوری و نوآوری همینطور به برنامه های حمایتی صندوق در حوزه هوش مصنوعی اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به اهمیت روز افزون هوش مصنوعی، تمام ابزارهای حمایتی صندوق، همچون ضمانت نامه، تسهیلات و مشاوره، در اختیار شرکتهای فعال در این عرصه قرار گرفته است. بعنوان مثال، هم اینک با سازمان هایی مانند توانیر و صبا باتری همکاری می نماییم تا مسایل فنی آنها را با کمک شرکتهای دانش بنیان حل نماییم.
موسی زاده تاکید کرد: صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال با بهره بردن از ظرفیتهای قانونی مانند قانون جهش تولید، به صنایع بالغ مشاوره می دهد تا از اعتبارات مالیاتی خود برای فعالیتهای پژوهش و توسعه بهره گیرند. این اقدامات نه تنها به حل مسایل صنایع کمک می نماید، بلکه به توسعه اقتصاد دانش بنیان و زنجیره ارزش آنها هم منجر می شود.
وی ضمن اشاره به نقش این صندوق در حل مسایل صنایع بالغ، اظهار داشت: اگر شرکتی بتواند مسایل و نیازهای صنایع بالغ را حل کند، ما از آن حمایت می نماییم. ابزارهای مورد نیاز شرکت ها، همچون ضمانت نامه، تسهیلات و مشاوره، از راه منابع مختلف مانند خط اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی و کارگزاری معاونت علمی و فناوری تأمین می شود.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری فناوری های نوظهور دیجیتال اضافه کرد: ما شرکت ها را به بازار هدف متصل می نماییم. بعنوان مثال، اگر شرکتی در حوزه پتروشیمی بتواند با بهره گیری از هوش مصنوعی مسایل فرآیندی را حل کند، ما این فرصت را فراهم می نماییم تا این شرکت ها با صنایع بالغ مرتبط شوند و محصولات یا خدمات خویش را عرضه کنند.
ایجاد یک کریدور تخصصی صادرات دانش بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال
این فعال اکوسیستم فناوری و نوآوری ضمن اشاره به چالش های شرکتهای دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال در شناسایی بازارهای هدف، اظهار داشت: یکی از اشکالات شرکت ها، عدم شناخت کافی از بازارهای بین المللی و نداشتن آمادگی موردنیاز برای ورود به این بازارها است. به همین دلیل، با همکاری معاونت علمی و فناوری، ابزارهایی را تعریف کرده ایم تا شرکت ها بتوانند با عنایت به سطح آمادگی خود از خدمات آموزشی، مالی، مشاوره ای و توانمندسازی بهره گیرند. هدف ما ایجاد یک کریدور تخصصی صادرات برای حوزه اقتصاد دیجیتال است.


منبع:

1404/01/14
15:45:58
5.0 / ۵
9
تگهای خبر: اقتصاد , پژوهش , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ایجاد کریدور صادرات دانش بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال
نظر شما در مورد ایجاد کریدور صادرات دانش بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها: برتری ها، با معرفی بالاترین فناوری ها و وب سایت ها، شما را در انتخاب بهترین ها یاری می کند. دنیای فناوری، در دستان شما.