بر اساس تفاهم نامه دانشگاه آزاد و كمیته امداد صورت می گیرد

ساخت 1200 واحد مسكونی روستایی و شهری برای سیل زدگان

ساخت 1200 واحد مسكونی روستایی و شهری برای سیل زدگان به گزارش برتریها بر مبنای تفاهم نامه امضا شده میان دانشگاه آزاد اسلامی و كمیته امداد امام خمینی (ره) به منظور ساخت مسكن برای مددجویان سیل فروردین ۹۸، ۱۲۰۰ واحد مسكونی از محل كمك های مردمی و دانشجویی و با همكاری و مشاركت كمیته امداد راه اندازی می شود.


به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، دكتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امضای تفاهم نامه همكاری مشترك دانشگاه آزاد اسلامی و كمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به حضور حجت الاسلام والمسلمین دكتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و سیدمرتضی بختیاری رئیس كمیته امداد امام خمینی (ره) در این نشست، اظهار داشت: این دو بزرگوار منصوب مقام معظم رهبری در دو جبهه معنوی توانمندسازی فكری در حوزه دانشگاه و جبهه كمك به محرومان و توانمندسازی آنان هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینكه آشنایی جوانان با مشكلات محرومان و چالش های مناطق محروم، یكی از نكات تربیتی در دانشگاه است، اظهار نمود: توجه به محرومان، اثری سازنده برای نقش آفرینی دانشجویان در جامعه دارد. بر این اساس، نهادهای مردمی و سازمان های مردم نهاد (سمن) دانشجویی با نیت كمك به محرومان در دانشگاه ها شكل می گیرد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یك شبكه اجتماعی گسترده در پهنه كشور كه در منطقه و كشورهای مقاومت هم حضور دارد، می تواند با رویكرد یاری رسانی و توانمندسازی محرومان، علاوه بر توجه به نكات تربیتی دانشجویان، به رفع محرومیت و توانمندسازی افراد در مناطق محروم كمك نماید. این مورد سبب شد در این نشست میزبان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها كه وظیفه هدایت دانشگاه و رئیس كمیته امداد امام خمینی (ره) كه مسئولیت رسیدگی به محرومان را برعهده دارند، باشیم.
طهرانچی با اشاره به اینكه اگر پزشك، دندانپزشك یا متخصصانی كه دانشگاه تربیت می كند، محرومیت را درك نكنند، نمی توانند در جامعه مؤثر باشند، به تشكیل قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی برای كمك رسانی به مناطق سیل زده اشاره نمود و اظهار داشت: قرارگاه جهادی بعنوان پل ارتباطی دانشگاه آزاد اسلامی و مناطق سیل زده به وجود آمد. دانشگاه آزاد اسلامی به صورت سیستمی همراه با امكانات لجستیكی و توان نیروی انسانی خود، در یكی از سخت ترین مناطق سیل زده پلدختر حضور یافت و دانشجویان، كارمندان، اساتید و ماشین آلات راه سازی سنگین دانشگاه برای كمك رسانی به این مناطق، وارد میدان شدند.
وی تصریح كرد: مسئله سیل در كشور بهانه‎ ای شد تا بدنه اجتماعی دانشجویی، دو وزارتخانه علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان بزرگترین نهاد آموزش عالی كشور كه ۳۸درصد دانشجویان را در اختیار دارد، با ابتكار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، به كمك مردم بیاید و در كنار كمیته امداد امام (ره)، در تأمین مسكن سیل زدگان مشاركت كند.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه همكاری مشترك دانشگاه آزاد اسلامی و كمیته امداد امام خمینی (ره) به منظور ساخت مسكن برای مددجویان سیل فروردین ۹۸، اظهار داشت: یك طرف این همكاری مشترك، ساخت مسكن برای سیل زدگان است و طرف دیگر، توجه به امور تربیتی درون دانشگاهی است كه تأثیرات فراوان تربیتی و اجتماعی در محیط آموزشی دانشگاه به دنبال دارد.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصریح كرد: قدرت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نیت خیرخواهانه مردمی است كه با استفاده از این توان به كمك خانه سازی برای سیل زدگان می آید و بر مبنای تفاهم نامه امضا شده، ۱۲۰۰ واحد مسكونی از محل كمك های مردمی و دانشجویی و با همكاری و مشاركت كمیته امداد راه اندازی می شود. امیدواریم همزمانی امضای این تفاهم نامه با ایام حماسه حسینی، باعث توفیق بیشتر شود.
دانشگاه آزاد تهدیدی كه می توانست معیشت مردم را تحت تأثیر قرار دهد، به فرصت تبدیل كرد
حجت الاسلام والمسلمین دكتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها هم در این جلسه، با تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع)، با اشاره به اینكه رویكرد مقام معظم رهبری در مطالبه از مسؤلان، اقدام جهادی همراه با عزم و توكل به خدا برای رسیدن به نتیجه است، اظهار نمود: این رویكرد در هر حوزه ای كه وارد شد، نتیجه بخش بود و خویش را نشان داد كه نمونه آنرا می توان در سیل اخیر مشاهده كرد كه همت و رویكرد جهادی برای خدمت به مردم مانند دوران دفاع مقدس اثربخش بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در كمك رسانی به مناطق سیل زده، خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد اسلامی همه بدنه دانشجویی، كارمندی، اساتید و مدیران خویش را با عزم جدی وارد میدان كرد و دكتر طهرانچی هم در بخش های ستادی و استانی حضور و نقش فعالانه داشت. دانشگاه آزاد اسلامی توانست نیروی انسانی و امكانات خویش را به میدان بیاورد و تهدیدی كه می توانست معیشت مردم و ارتباط آنان با مسؤلان را تحت تأثیر قرار دهد، به فرصت تبدیل كند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی گسترده ترین مركز آموزش عالی است كه ظرفیت های خوبی در اختیار دارد و امیدواریم با همت دكتر طهرانچی و همكاران ایشان و كمیته امداد امام خمینی (ره) شاهد بركات زیادی در حوزه ساخت مسكن باشیم كه جزو كارهای ماندگار و ارزشمندی است كه نتیجه آن چشاندن طعم شیرین خدمت مجاهدانه به محرومان است. امیدواریم این جریان در دیگر مجموعه های آموزش عالی و وزارتخانه ها هم دنبال شود.
دانشگاه آزاد می تواند در كمك به محرومان، برای سایرین الگو باشد
سیدمرتضی بختیاری، رئیس كمیته امداد امام خمینی (ره) هم با قدردانی از حجت الاسلام والمسلمین رستمی و دكتر طهرانچی برای تشكیل این جلسه، اظهار داشت: اگر بخواهیم جامعه هدف كمیته امداد را به صورت كامل تحت پوشش قرار دهیم، باید به سراغ ظرفیت های مردمی برویم كه دانشگاه آزاد اسلامی یكی از این ظرفیت های عظیم است. اگر این باب گشوده شود، دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان مجموعه ای مردمی می تواند برای سایر بخش ها و شبكه های اجتماعی الگو باشد.
بختیاری افزود: توانمندسازی مددجویان شامل دو بخش تأمین مسكن و تأمین معیشت آنهاست كه اگر بتوانیم مسكن جامعه هدف را تأمین نماییم، نیمی از آرامش را به آنها هدیه كرده ایم.
رئیس كمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به همكاری مشترك دانشگاه آزاد اسلامی و كمیته امداد در ساخت مسكن برای مددجویان سیل فروردین ۹۸، تصریح كرد: امیدواریم با این كار پرارزش بتوانیم گره از كارها بگشاییم.
رویكرد دانشگاه آزاد، آموزش مبتنی بر اشتغال، فرهنگ و نگاه به مردم است
در ادامه این نشست، مهندس احمد حیدری، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینكه دانشگاه آزاد در دوره جدید، آموزش مبتنی بر اشتغال، فرهنگ، سیاست دینی و نگاه به مردم را در دستوركار قرار داده است، اظهار داشت: كمیته امداد امام خمینی (ره) برنامه هایی برای توانمندسازی محرومان دارد تا بتواند به آنها شغل و حرفه بیاموزد و از این طریق، آنها را از محرومیت خارج كند.
مهندس حیدری تصریح كرد: دانشگاه آزاد اسلامی با رویكرد جدید خود می تواند توان اساتید، دانشجویان، آزمایشگاه ها، كارگاه ها و... خویش را برای رفع چالش ها و مشكلات مردم به كار گیرد.
احداث مسكن برای سیل زدگان با مشاركت خیران و كمك های داوطلبانه دانشگاهیان انجام می شود
دكتر رضا نصیری، مدیركل فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به طرح پویش مردمی و دانشجویی برای ساخت مسكن سیل زدگان، اظهار كرد: این طرح با محوریت و همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و با مشاركت دستگاه های آموزش عالی، شكل گرفته است كه مقرر است در چارچوب این طرح، ۴ هزار واحد مسكونی در مناطق سیل زده راه اندازی یا بازسازی شود.
وی افزود: بر مبنای تفاهم نامه امضاشده میان دانشگاه آزاد اسلامی و كمیته امداد امام خمینی (ره)؛ مقرر است دانشگاه آزاد ۱۲۰۰ واحد مسكونی شامل ۶۰۰ واحد مسكونی شهری با مساحت متوسط ۷۵ مترمربع و ۶۰۰ واحد مسكونی روستایی با مساحت متوسط ۵۰ مترمربع در استان های صدمه دیده در سیل فروردین ۹۸، از محل مشاركت های خیران و كمك های داوطلبانه اساتید، كارمندان و دانشجویان این دانشگاه راه اندازی كند.
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای بزرگترین شبكه دانشجویی كشور با ظرفیت بیشتر از یك میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجوست و گروه های مختلف دانشجویی در چارچوب كمپین خودجوش برای پشتیبانی از هموطنان سیل زده در این دانشگاه به وجود آمده كه این تفاهم نامه در حقیقت تسهیلگر آنان در این فعالیت خداپسندانه و خیرخواهانه مردمی است.
دكتر نصیری تصریح كرد: همانگونه كه در متن تفاهم نامه تصریح شده است، حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از این پویش معنوی است و واریز وجوه از محل درآمدهای دانشگاه شامل شهریه و غیر شهریه ممنوع می باشد، اما این اتفاق مبارك به همت مدیران دانشگاه در شهرستان ها در پشتیبانی از دانشجویان خودجوش و علاقه مند و همینطور خیران دانشگاه و غیر دانشگاهی صورت خواهد گرفت.



1398/06/14
13:05:40
5.0 / ۵
5324
تگهای خبر: دانش , سیستم , شبكه اجتماعی , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ساخت 1200 واحد مسكونی روستایی و شهری برای سیل زدگان
نظر شما در مورد ساخت 1200 واحد مسكونی روستایی و شهری برای سیل زدگان
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها