به گزارش برتریها به نقل از ایرنا، سید علی آقا زاده روز سه شنبه در نشست كارگروه تخصصی آموزش، پژوهش و فناوری استان مركزی در اراك اضافه كرد: اقتصاد تك محصولی و وابسته به نفت برازنده كشور نیست و باید با بهره گیری از ظرفیت پژوهش مرزهای دانشی در حوزه های مختلف بسط یابد و از همه بخش ها و ظرفیت ها در پیشبرد اقتصاد و تولید استفاده بهینه صورت گیرد.
وی بیان كرد: استان مركزی شاخص های برجسته در حوزه صنعت، كشاوری و دانشجویی دارد و نیاز است با پیوند هدفمند این عرصه ها با خدمات فناوری جدید و پژوهش های كاربردی با همت مراكز علمی و دانشگاهی و پژوهشگران قابلیت های مذكور بیش از گذشته بدرخشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مركزی هم در این نشست اظهار داشت: كمیته انتخاب پژوهشگران برتر دستگاه های اجرایی استان مركزی به این نهاد واگذار شده است.
رقیه یادگاری اضافه كرد: 30 پژوهش از دستگاه های مختلف این استان به سازمان برنامه و بودجه استان مركزی ارسال شده كه كار داوری و انتخاب پژوهش های برتر اول آذرماه امسال انجام می گردد.
وی بیان كرد: 10 داور از دانشگاه ها، مركز تحقیقات جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش مسئولیت داوری این پژوهش ها را برعهده دارند كه در مجموع سه پژوهش به عنوان برتر انتخاب خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مركزی ادامه داد: در هفته پژوهش امسال (چهارم تا 11 آذرماه) سه دستگاه اجرایی این استان هم كه از اعتبارات پژوهشی استفاده بهینه كرده باشند هم انتخاب و معرفی می گردند.
مدیركل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری مركزی در این نشست اظهار داشت: پژوهش و تحقیق عامل مهم برای توسعه متوازن است و باید بیش از پیش در كشور و استان مركزی مورد توجه قرار گیرد.
سعید موسایی اضافه كرد: هدفگذاری امور در استان باید به گونه ای باشد كه هیچ اقدام و حركتی بدون تحقیق و پژوهش صورت نگیرد.
وی بیان كرد: شعار هفته پژوهش امسال، 'پژوهش تقاضا محور، تجاری سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال' نامگذاری شده و نیاز است كه دستگاه های اجرایی این مهم را در رویه ها و تكالیف خود لحاظ كنند.
در این نشست در مورد اجرای برنامه های مختلف هفته پژوهش در استان مركزی بحث و تبادل نظر شد.