برنامه هند برای اعزام انسان به فضا، 15هزار شغل بوجود می آورد

برنامه هند برای اعزام انسان به فضا، 15هزار شغل بوجود می آورد برتریها: دهلی نو - هند اعلام نموده است انجام پروژه اعزام انسان به فضا كه مقرر است تا سال 2022 تكمیل شود 15 هزار شغل در این كشور بوجود می آورد.


به گزارش برتریها به نقل از ایرنا، به نقل از رسانه های هند در روز شنبه، مقامات هند اعلام نموده اند این پروژه به خوبی در حال پیشرفت است و با تكمیل آن این كشور قادر خواهد نخستین فضانورد خویش را به فضا پرتاب كند.
روزنامه ' ایندین اكسپرس' با بیان این خبر از قول رییس برنامه هوا فضای هند نوشت: این تعداد اشتغال در پنج سال آینده در خدمت این پروژه خواهد بود.
روزنامه 'بیزینس استاندارد' هم در همین مورد تصریح كرد كه هند كشوری است كه انتظارات از آن درحال افزایش است. با جمعیتی معادل 1.3 میلیارد نفر كه انتظار می رود تا سال 2022 از چین فراتر رود، این كشور بزرگ در جنوب آسیا مورد توجه خیلی از قدرت های جهانی مانند آمریكا و چین و درحالی كه با نابرابری اجتماعی مبارزه می كند، دارای اقتصادی به سرعت در حال رشد است.
اكنون كه نفوذ هند در بخش های مختلف صنعتی افزایش یافته است، دولت این كشور تاكید كرده است كه هند باید اهداف بلند پروازانه ای در خور نام خود در فضا دنبال كند.
نارندرا مودی نخست وزیر هند در طول سخنرانی خود در مراسم روز استقلال هند كه در روز 15 ماه اوت (24 مرداد) برگزار گردید از طرح دهلی نو برای پرتاب یك انسان به فضا تا سال 2022 در جهت طرح 'گاگانیان' یا پرواز انسان در فضا اطلاع داد.
وی اظهار داشت: ما تصمیم گرفته ایم تا سال 2022 زمانی كه هند هفتاد و پنجمین سالگرد استقلال خویش را تجربه می كند یك دختر یا پسر این ملت را با پرچم هند به فضا ارسال نماییم.
بر اساس این طرح هند می خواهد در یك ماموریت هفت روزه، سه فضانورد را در خارج از جو زمین قرار دهد. موفقیت در این طرح، هند را بر جمع در بین كلوپ سه عضوی همچون آمریكا، روسیه و چین قرار خواهد داد كه توانسته اند ماموریت های فضایی با حضور انسان انجام دهند. هزینه این طرح هند امكان دارد به 1.7 میلیارد دلار برسد.
مادهوان نایر رئیس سابق سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو)اعلام كرد، دهلی نو باید از كشورهایی همچون آمریكا و روسیه برای قرار دادن انسان در فضا كمك بگیرد چون اینكار سبب صرفه جویی برای دهلی نو می گردد. وی اظهار داشت: زمان زیادی طول خواهد كشید تا هند بتواند فضا نوردان خویش را آموزش دهد و امكانات شبیه سازی فضا را تهیه نماید.
نایر اضافه كرد: ما در طول یك دهه گذشته آرزوی انجام این ماموریت را داشتیم و الان نخست وزیر هند در سخنرانی خود به آن اشاره نموده است. این یك تصمیم بزرگ است. ما با استفاده از فضاپیمای خود انسانی را به فضا خواهیم فرستاد و او را به زمین باز خواهیم گرداند.
نایر رئیس سابق سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو) توضیح داد: طراحی اولیه برای كپسول فضاپیما جهت استقرار 3 فضانورد است. موشك جی اس ال وی نسل سوم می تواند این فضاپیما را حمل كند. اما هنوز اقدامات آماده سازی زیادی باید صورت گیرد و این یك چالش بسیار بزرگ است.
هند ماه گذشته با موفقیت كپسول حامل فضانوردان را آزمایش كرد. آزمایش ماه گذشته در واقع یك تست ایمنی بود كه در صورت خطا و یا نقص فنی جدی، كپوسل فضانوردان از موشك اصلی جدا و جان خدمه آن حفظ می شد. اینگونه سیستم های ایمنی حدودا در تمام موشك هایی كه انسان در آنها قراردارد مورد استفاده قرار می گیرد.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو) در سال 2014 برای نخستین بار كپسول خویش را با استفاده از یك موشك بالستیك آزمایش كرد. هدف از این آزمایش بررسی میزان مقاومت كپسول در مقابل گرمای جو در هنگام بازگشت به زمین و سیستم های كامپیوتری آن بود.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو) در ماه ژانویه صدمین ماهواره خویش را از مركز فضایی ساتیش داوان واقع در جزیره سریهاریكوتا در ایالت آندرا پرادش با موفقیت به فضا پرتاب كرد.
این نخستین پرتاب موشك سازمان ایسرو در سال 2018 و همینطور نخستین عملیات موفقیت آمیز این سازمان بعد از شكست ماموریت قرار دادن ماهواره نظارت بر زمین (IRNSS-1H) در فضا در ماه آگوست سال قبل بود.
ماموریت پیشین سازمان ایسرو به علت باز نشدن سپر گرمایشی ماهواره مورد نظر، با شسكت روبرو شد.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند تابحال 40 عملیات موفق در پرتاب موشك های مختلف پی اس ال وی به فضا داشته است.
این سازمان در ماه ژوئن سال قبل 31 ماهواره كوچك را در یك موشك به فضا پرتاب كرد.
سازمان ایسرو همینطور توانست سنگین ترین موشك ( جی اس ال وی نسل 3) ساخت خویش را برای نخستین بار با موفقیت به فضا پرتاب كند.
پیش از این هند برای پرتاب ماهواره های خود با وزن بیش از 2 تن به كشور های خارجی وابسته بود.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند(ایسرو) در سال قبل با ثبت ركود بی سابقه پرتاب 104 ماهواره با یك موشك به فضا از جزیره كوچك 'سریهاریكوتا' در جنوب هند با پشت سرگذاشتن رقبای بزرگی همچون روسیه و آمریكا، تاریخ ساز شد.
جزیره كوچك 'سریهاریكوتا' درصنعت فضایی هند، حكم دماغه 'كاناورال' در ایالت فلوریدای آمریكا را دارد كه تابحال موشك های فضایی وماهواره های خیلی از این جزیره به فضا پرتاب شده است.
سكوی پرتاب موشك جزیره 'سریهاریكوتا' تابحال با پرتاب بیش از 200 ماهواره از كشورهای مختلف، میزبان برنامه های جاه طلبانه فضایی هند است.
هزینه های پرتاب از این سكو به حدی پایین است كه حتی رقیبان قدر هند هم قادر به رقابت با این هزینه ها نیستند؛ برای مثال این كشور می تواند كاوشگر مریخ خویش را با هزینه ای به مراتب پایین تر از بودجه ای كه هالیوود به ساخت فیلم های فضایی تخصیص می دهد، به سیاره سرخ ارسال نماید.
در بیشتر سفرهای فضایی و پرتاب فضاپیماها از مبدا هند از راكت خوش سابقه پی اس ال وی ( Polar Satellite Launch Vehicle) استفاده می گردد.
یكی از مهمترین دستاوردهای فضایی هند در سال 2013 میلادی پرتاب كاوشگر مدارگرد به مریخ با موشك 'پی اس.ال.وی' ازسكوی پرتاب 'سریهاریكوتا' با نام 'مانگالیان'كه به زبان سانسكریت به معنای 'مسافر مریخ ' بود. بدین سان این كشور در ردیف چهارمین كشوری كه توانست به منظومه شمسی راه یابد، قرار گرفت.
ماموریت ماهواره مانگالیان شامل اكتشاف گاز متان و دی اكسید كربن در جو مریخ می شد تا وجود حیات در سیاره همسایه زمین بررسی شود.
آساق**267**1424 **1663**


1397/05/28
23:19:08
5.0 / ۵
4487
تگهای خبر: صنعت , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد برنامه هند برای اعزام انسان به فضا، 15هزار شغل بوجود می آورد
نظر شما در مورد برنامه هند برای اعزام انسان به فضا، 15هزار شغل بوجود می آورد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها