به گزارش برتریها به نقل از ایرنا، علی موقر روز چهارشنبه در سمپوزیوم بین المللی هوش مصنوعی و پردازش سیگنال و سمپوزیوم علوم رایانه و مهندسی نرم افزار در شیراز اضافه كرد: تقاضای عضویت در این انجمن را سال قبل مطرح كردیم كه این تقاضا پذیرفته شد.
او ادامه داد: این انجمن دارای حدود 13 شاخه علمی است كه باید با كمك همكاران از سراسر كشور برای هر یك از شاخه ها مدیر انتخاب و آنها را ساماندهی كنیم.
وی با اشاره به ثبت كنفرانس ملی انجمن رایانه ایران در یكی از مراكز مهم علمی جهان (IEEE) اظهار نمود: یكی از زمینه های مهم توسعه و پیشرفت كشورها، رایانه و فناوری اطلاعات است كه كشور ما به علت برخورداری از نیروی انسانی ارزشمند و جوان، از مزیت نسبی بالایی در این زمینه برخوردار می باشد.
موقر، دستاوردهای برگزاری چنین كنفرانس هایی را برای كشور بسیار مثبت ارزیابی كرد و اضافه كرد: حدود 10 سالی است كه به این نتیجه رسیده ایم كه برگزاری كنفرانس های بین المللی امری ضروری است و هم اینك هم در كشور چندین كنفرانس در این زمینه در حال اجرا داریم.
دبیر اجرایی سمپوزیوم بین المللی هوش مصنوعی و پردازش سیگنال و سمپوزیوم علوم رایانه و مهندسی نرم افزار هم اظهار داشت: با عنایت به پیشینه درخشان بخش مهندسی رایانه دانشگاه شیراز در حوزه هوش مصنوعی، فراخوانی در سطح ملی و بین المللی برای دریافت مقالات انجام شد.
سیده زهره عظیمی فر اضافه كرد: امروز در این همایش از میزبان سخنران و استادان ایرانی و خارجی از دانشگاه های برتر كشورهای آلمان، كانادا، فرانسه و ایتالیا هستیم.
وی اضافه كرد: همینطور در حاشیه این 2 سمپوزیوم، شاهد برگزاری 12 كارگاه آموزشی هم خواهیم بود كه مخاطبان اصلی این كارگاه ها، متخصصان و كارشناسان علوم رایانه هستند كه با بخش صنعت ارتباط خوبی دارند و هدف از برپایی این كارگاه ها هم ارتقای سطح تخصصی و توانمندسازی كارشناسان این حوزه است.
سمپوزیوم بین المللی هوش مصنوعی و پردازش سیگنال و سمپوزیوم علوم رایانه و مهندسی نرم افزار فردا به كار خود آخر می دهد.