گسترش نفوذ فناوری های پیشرفته در اقتصاد در ۱۴۰۴

گسترش نفوذ فناوری های پیشرفته در اقتصاد در ۱۴۰۴ به گزارش برتریها، معاون علمی رئیس جمهور اظهار داشت: سال جاری با جذب سرمایه های مردمی و هدایت آنها بسمت حوزه های دانش بنیان، زمینه برای رشد شرکتهای فناور و گسترش نفوذ فناوری های پیشرفته در اقتصاد فراهم خواهد شد.



به گزارش برتریها به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، «چهاردهمین نشست هیأت امنای پارک علم و فناوری پردیس و پارک علم و فناوری سلامت»، با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور و سایر اعضای هیأت امنای پارک، در محل این پارک برگزار شد
معاون علمی رئیس جمهور در حاشیه این نشست ضمن اشاره به حضور محمدرضا عارف در دولت، آنرا فرصتی استثنایی برای شبکه نخبگان و شرکتهای دانش بنیان دانست و اظهار داشت: برگزاری این جلسه در پارک فناوری پردیس نشان دهنده تعهد دولت به تعامل نزدیک با جامعه فناور و درک عمیق چالش ها و نیازهای این حوزه است.
وی اضافه کرد: دکتر عارف بعنوان میزبان این نشست، شناخت دقیقی از مسایل نخبگان و شرکتهای دانش بنیان دارد و این فرصتی برای تقویت و توسعه ظرفیتهای علمی و فناورانه کشور با همکاری دولت می باشد.

«سرمایه گذاری خطرپذیر» موتور محرکه اقتصاد دانش بنیان

افشین ضمن اشاره به خصوصیت های منحصربه فرد سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان ها، بیان نمود: سرمایه گذاری در این عرصه مانند شلیک ۳۰ تیر است که امکان دارد تنها یک تیر به هدف بخورد، اما همان یک تیر، ارزشی فراتر از هزینه ها بوجود می آورد. سرمایه گذاری خطرپذیر در تکنولوژی های جدید هم با وجود ریسک بالا، در صورت موفقیت، بازدهی قابل توجهی خواهد داشت.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر پشتیبانی از فناوری های پیشرفته و نوظهور اعلام نمود: سال جاری با جذب سرمایه های مردمی و هدایت آنها بسمت حوزه های دانش بنیان، زمینه را برای رشد شرکتهای فناور و گسترش نفوذ فناوری های پیشرفته در اقتصاد فراهم خواهیم کرد.

«پارک پردیس» نماد توانمندی های فناورانه کشور

معاون علمی رئیس جمهور ضمن اشاره به نقش پارک فناوری پردیس بعنوان بازوی معاونت علمی، تصریح کرد: این پارک، علاوه بر این که مرکز تجمع شرکتهای دانش بنیان است، به منزله پنجره ای برای نمایش دستاوردهای فناورانه ایران به جهان عمل می کند. بازدیدهای مقامات دولتی و بین المللی از این پارک، گامی مهم در جهت شناخت ظرفیت ها و حمایت همه‌جانبه از زیست بوم نوآوری است.

تاکید بر تسهیل گری دولت و جذب سرمایه های مردمی

در پایان این نشست، افشین با تکیه بر ضرورت تسهیل مقررات و عرضه مشوق های مالیاتی برای جذب سرمایه گذاران خصوصی، اظهار داشت: هدف ما تبدیل پارک های فناوری به کانون های جذب سرمایه ها و ایجاد پیوند بین ایده های نخبگان و بازار است. با برنامه ریزی های انجام شده، شاهد رشد کیفی و کمی شرکتهای دانش بنیان در سال پیش رو خواهیم بود.

تشریح فعالیتهای پارک پردیس و برنامه های آینده

مهدی صفاری نیا، رئیس پارک فناوری پردیس، گزارشی جامع از عملکرد و دستاوردهای این پارک عرضه کرد که شامل فعالیتهای توسعه ای، پشتیبانی از شرکتهای فناور، جذب سرمایه گذاری و گسترش همکاریهای بین المللی بود. همچنین، در این جلسه، دامنه، تعریف و اختیارات «منطقه بین المللی نوآوری ایران» بعنوان برنامه ای راهبردی برای توسعه فناوری کشور، به تصویب اعضای هیأت امنا رسید.
هدف از ایجاد این منطقه نوآوری، تسهیل همکاریهای بین المللی، جذب شرکتهای دانش بنیان خارجی و ارتقاء جایگاه ایران در زیست بوم جهانی نوآوری است.
همچنین بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۴ برای پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس تصویب گردید. در این گزارش، بر تقویت زیرساخت ها، توسعه برنامه های حمایتی، و افزایش تعامل با بخش خصوصی و دانشگاه ها تاکید گردیده است.


منبع:

1404/02/04
12:08:11
5.0 / ۵
11
تگهای خبر: اقتصاد , تقویت , تكنولوژی , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد گسترش نفوذ فناوری های پیشرفته در اقتصاد در ۱۴۰۴
نظر شما در مورد گسترش نفوذ فناوری های پیشرفته در اقتصاد در ۱۴۰۴
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها: برتری ها، با معرفی بالاترین فناوری ها و وب سایت ها، شما را در انتخاب بهترین ها یاری می کند. دنیای فناوری، در دستان شما.