۵ رویداد ویژه در دانشگاه های معتبر کشور درباره ی آینده فناوری
برتریها: پنج رویداد ویژه در دانشگاه های معتبر همچون دانشگاه تهران، شریف، امیرکبیر و … برگزار می شود که در این جلسه ها اساتید حوزه های مختلف با یکدیگر درباره ی آینده فناوری صحبت خواهند کرد.
به گزارش برتریها به نقل از مهر، در حاشیه نخستین کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی که به همت کارخانه نوآوری پل و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، پوریا اسراری مدیرعامل کارخانه نوآوری پل از رویکرد طولانی مدت در ایجاد شبکه های هم افزا و گفت وگوهای میان رشته ای سخن گفت.
وی اشاره کرد: تنها برگزاری نشست های بزرگ کافی نیست؛ بلکه تعاملات یک به یک و پیوندهای واقعی، بنیان گذار یک کامیونیتی ارگانیک و پایدار در عرصه هوش مصنوعی است.
مدیرعامل این کارخانه نوآوری به تجربیات و برنامه های کارخانه نوآوری پل در امتداد ایجاد یک گفتگوی هوشمند و شبکه ای قوی در عرصه هوش مصنوعی اشاره نمود و گفت: کلمه گفت و گو یا شبکه، نشان دهنده هدف اصلی است، هدفی که فراتر از برگزاری رویدادهای یک ساله یا دو ساله است و به ایجاد ارتباطات پایدار و طولانی مدت میان فعالان دانشگاه، صنعت و دانشجویان متکی است.
وی اضافه کرد: ما تلاش می نماییم جرقه های اولیه این گفت و گو را بوسیله برگزاری نشست های محیطی، کلاس های تخصصی، بازیهای تعاملی و رویدادهای تبلیغاتی ایجاد نماییم. هدف ما این است که از همان شروع پایه های محکمی برای رشد و شکوفایی اکوسیستم هوش مصنوعی در کشور بنا نماییم.
اسراری اشاره کرد: بعد از گردهم آیی با اساتید، دانشجویان، شرکتها و فعالان صنعت، مشخص شد که نکته کلیدی، اتصال رشته ها و حوزه های تخصصی به یکدیگر است. این پیوند که تابحال کمی ضعیف عمل کرده بود، نیاز به تقویت دارد. به این علت ما سرمشق گفت وگوهای میان رشته ای را در بر گرفتیم تا بتوانیم این خلاء را پر نماییم.
وی با اعلان اینکه پنج رویداد ویژه در دانشگاه های معتبر همچون دانشگاه تهران، شریف، امیرکبیر، علوم پزشکی و هنر برگزار خواهند شد، اظهار داشت: در این جلسه ها اساتید حوزه های مختلف با یکدیگر درباره ی آینده فناوری و تحولات احتمالی صحبت خواهند کرد.
مدیرعامل این کارخانه نوآوری اضافه کرد: یکی از مباحث مطرح شده، آینده بیمارستان ها و تغییر در ساختار رابطه پزشک و بیمار در ۵۰ سال آینده است. یکی از اساتید هشدار داد که با تغییرات سریع، ممکنست بیماران و چالش های پزشکی تغییرات اساسی را تجربه کنند که این امر نیازمند رویکرد های نوین و میان رشته ای در حل مسایل است.
وی همین طور به نکته مهم دیگری اشاره کرد: امروزه هوش مصنوعی به عنوان یک اصطلاح گسترده و گاهی اشتباه در بین عموم مطرح گردیده است. این در حالیست که ما باید تمایز قائل شویم؛ از یک سو پردازش های عادی کامپیوتری و از طرف دیگر کاربردهای واقعی هوش مصنوعی. بنابراین، برگزاری جلسات عمیق و کاربردی با حضور اساتید و متخصصان، می تواند به حل این ابهامات کمک نماید.
اسراری اضافه کرد: یکی از اهداف ما ایجاد اصطکاک های سازنده در بین مخاطبان است. هرچه میزان تعاملات و گفتگوهای فردی بیشتر شود، فضای علمی و عملیاتی هوش مصنوعی تقویت می شود. یک گفتگوی پنج دقیقه ای با یک استاد می تواند نقطه شروعی برای یک گفتگو یک ساعته یا حتی یک فعالیت گروهی مؤثر باشد. این تعاملات دست ساز و فردی، در نهایت به ایجاد یک کامیونیتی ارگانیک منجر خواهد شد؛ یعنی جامعه ای که هر یک از اعضاء آن نقش برجسته ی در پیشبرد این حوزه ایفا می کنند.
وی تاکید کرد: بر خلاف کنفرانس ها و نشست های مرسوم که بیشتر به ارائه های یک طرفه محدود می شوند، ما تلاش می نماییم تا موضوع هوش مصنوعی را در تمامی ابعاد آن ترجمه نماییم. از نحوه طراحی فضاهای فیزیکی، تا چیدمان خوراکی ها و حتی نحوه برگزاری نشست ها؛ همه اینها در راستای یکپارچه سازی ذهنیت و افزایش درگیری مخاطب طراحی شده است. این سطوح اصطکاک بیشتر، سبب می شود تا هم از دید عموم و هم از دید متخصصان، تصویری واقعی از هوش مصنوعی ارائه شود. اسراری در آخر از برنامه های طولانی مدت کارخانه نوآوری پل اظهار داشت: ما بدنبال ایجاد یک گفت و گوی واقعی هستیم؛ گفت و گو هایی که نه فقط شامل گفت وگوهای گروهی بلکه شامل تعاملات یک به یک و گفتگوهای دست ساز باشد. تنها زمانی که هر فرد، حتی بوسیله مکالمات دو نفره، به شکوفایی این شبکه کمک نماید، می توانیم به یک ارتباط ارگانیک نائل شویم. این روند زمان بر است، اما اگر به درستی شکل بگیرد، نتایج آن در حوزه علمی و صنعتی کشور مشهود خواهد بود. رویداد «پل تاک» با محوریت هوش مصنوعی و همکاری مشترک پلت فرم پل و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روز ۷ اسفند ۱۴۰۳ به ایستگاه دانشگاه شهید بهشتی رسید و تا ۸ اسفند ۱۴۰۳میزبان دانشجویان، اساتید و علاقمندان به هوش مصنوعی خواهد بود. رویداد پل تاک بعد از دانشگاه شهید بهشتی در سایر دانشگاه ها ادامه خواهد داشت.
منبع: bartariha.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ۵ رویداد ویژه در دانشگاه های معتبر کشور درباره ی آینده فناوری