قائم پناه:

زمینه فرهنگ سازی استفاده از خودرو های برقی فراهم گردد

زمینه فرهنگ سازی استفاده از خودرو های برقی فراهم گردد به گزارش برتریها، معاون اجرایی رئیس جمهور در هفتمین نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا تأکید کرد، زمینه فرهنگ سازی استفاده از خودرو های برقی فراهم گردد.


به گزارش برتریها به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، هفتمین نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا به منظور بررسی آلودگی هوای کلانشهر تهران عصر چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ با حضور جعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور در این نشست اظهار داشت: سیاست کاری دولت چهاردهم اینست که بخش اعظمی از ناوگان خودرو های عمومی برقی شده و طبق صحبت های رئیس جمهور، باید توسعه نیروگاههای انرژی خورشیدی به اجرا در بیاید. همینطور ضروری است زمینه فرهنگ سازی استفاده از خودرو برقی فراهم گردد.
وی اضافه کرد: در زمینه برقی کردن خودرو ها و موتورسیکلت ها تصمیم برآن شد تا سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت خانه های نیرو، صمت، نفت و سایر دستگاههای اجرایی کارگروهی تشکیل داده تا کارهای کارشناسی و تخصصی در این حوزه صورت بگیرد.
معاون اجرایی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همینطور در دولت چهاردهم تلاش می نماییم تأمین برق را از محل سوخت های فسیلی خارج کرده و بسمت سولار برویم. اگر سولار صورت گیرد هوای پاک را خواهیم داشت.
قائم پناه اضافه کرد: امیدواریم با قول مساعدی که وزارت نفت داد در سال جدید، مازوت نسوزانیم و هوای پاک داشته باشیم. بنابراین همه دستگاههای اجرایی باید دست به دست هم داده تا مصرف سوخت های فسیلی کاهش پیدا کند.
۶۱ درصد آلودگی هوای تهران در ارتباط با عوامل متحرک است
معاون اجرایی رئیس جمهور اظهار داشت: بیشتر از ۶۱ درصد آلودگی هوای تهران در ارتباط با عوامل متحرک مثل کامیون، سواری و موتور سیکلت است.
وی عنوان کرد: سیاست دولت اینست خودورها برقی شود. همینطور یکی دیگر از سیاستهای دولت اینست که برق را از حالت فسیلی خارج نماییم و بسمت خورشیدی برویم. اگر بخش خورشیدی تقویت بشود در سالهای بعد مازوت نمی سوزانیم و تمام تلاش مان اینست که از سوخت های فسیلی استفاده نکنیم.
قائم پناه اضافه کرد: تلاش می نماییم سیستم عمومی را بسمت برقی سازی ببریم. بخش عمده ای از مشکلات آلودگی هوای تهران و در واقع بیشتر از ۶۱ درصد آلودگی هوای تهران در ارتباط با عوامل متحرک مثل کامیون، سواری و موتور سیکلت است که ۱۰ درصد در ارتباط با موتور سیکلت، حدود ۱۴ درصد در ارتباط با سواری ها و ۱۶ درصد در ارتباط با کامیون است.
وی افزود: تعداد زیادی اتومبیل فرسوده در تهران داریم، از ۲۲ میلیون اتومبیل فرسوده حدود ۵۳ درصد در ارتباط با تهران می شود و امیدواریم بتوانیم با برقی سازی سیستم حمل و نقل عمومی و همچنین جایگزینی اتومبیل های سواری مناسب، قدم مثبتی را برای رفع آلودگی تهران برداریم.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: مبحث برقی سازی اتوبوس های شهری را دنبال می نماییم، در وزارت نفت قرار شد که تا ماه آینده با همکاری بقیه دستگاههای اجرایی بشکلی برقی سازی موتور سیکلت ها را شروع کنند. زیرساختش را آماده می نماییم. شارژرهای شرکتهای داخلی تولید داخل دارد و امیدواریم که در آینده نه چندان دور این شارژرهای سریع که حدود ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمی برد در مراکز عمومی مستقر شود، و برای بخش خانگی هم شارژرهای خانگی را توسعه می دهیم.
قائم پناه خاطرنشان کرد: بحث وام برای تعویض تاکسی ها هم دنبال می شود و با کمک دولت به تعداد زیادی تاکسی وام تعلق می گیرد تا بسمت برقی سازی تاکسی های تهران پیش برویم.
دستگاه های اجرایی تکالیف خویش را در زمینه اسقاط خودرو های فرسوده انجام دهند
همینطور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه اظهار داشت: امروز هفتمین نشست کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا را در دولت چهاردهم برگزار کردیم. در ۶ جلسه گذشته موضوعات در رابطه با قانون هوای پاک، آلودگی کلانشهرهای اهواز، اراک، اصفهان، مشهد و راهکارهای رفع چالش ها مورد بررسی قرار گرفت و امروز وضعیت آلودگی کلانشهر تهران بررسی گردید.
شینا انصاری خاطرنشان کرد: در بررسی کلانشهر تهران، بحث انتشار آلاینده ها از جانب منابع متحرک همچون تاکسی، ناوگان حمل و نقل عمومی و اسقاط خودرو های فرسوده پیگیری می شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: یکی از محورهای قانون هوای پاک، بحث اسقاط خودرو های فرسوده است که اسقاط خودرو بسیار کم صورت گرفته است. طبق آمار عرضه شده، ۲۴ میلیون خودرو فرسوده در کشور داریم که مبحث آلودگی هوا و ناترازی انرژی را تشدید می کند.
انصاری خاطرنشان کرد: ازاین رو ضروری است برای کنترل آلودگی هوا در قسمت منابع متحرک بخصوص در کلان شهر های تهران و مشهد، مبحث اسقاط خودرو را پیگیری نماییم. دستگاههای اجرایی همچون وزارت صمت، نیرو، نفت، سازمان استاندارد و سازمان حفاظت محیط زیست وظیفه دارند در این حوزه تکالیف خویش را انجام دهند.
همچنین در این نشست نمایندگان دستگاههای اجرایی گزارش های تخصصی خویش را در زمینه میزان انتشار آلاینده ها توسط منابع متحرک در کلانشهر تهران عرضه کردند.




منبع:

1403/11/18
10:51:52
5.0 / ۵
61
تگهای خبر: تقویت , تولید , دستگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد زمینه فرهنگ سازی استفاده از خودرو های برقی فراهم گردد
نظر شما در مورد زمینه فرهنگ سازی استفاده از خودرو های برقی فراهم گردد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها