ساختمان کانون وکلا در کرمان بهره برداری شد
به گزارش برتریها، کرمان: ساختمان جدید کانون وکلای استان کرمان امروز (چهارشنبه) با حضور استاندار کرمان، دادستان، فرماندار و تعدادی از مسؤلان استانی و وکلای کرمان در حالی به بهره برداری رسید که در هشت طبقه و چهار هزار و ۵۰۰ متر زیربنا در قسمت های مختلف پاسخگوی نیازهای موجود استان باشد.
به گزارش برتریها به نقل از خبرگزاری ایرنا این ساختمان با سه هزار و ۵۰۰ متر عرصه و تمام تجهیزات و امکانات موردنیاز شامل بخش های اداری، سالن امتحانات، فضای آزاد، فضای باز و مهمانسرا که در نوع خود در کشور کم نظیر یا بی نظیر است راه اندازی شده و مسؤلان کانون وکلا می گویند اعتبار آن در دوره های مختلف از راه هدایای وکلا و هم کمک های خیرین تأمین شده است.
رییس کانون وکلای دادگستری استان کرمان در توضیح چگونگی افتتاح ساختمان مذکور در حضور استاندار اظهار داشت: در دوره اول هیئت مدیره کانون وکلا در سال ۸۲ زمین در سه هزار و ۴۰۰ متر خریداری و در همان زمان اجرای فنداسیون و اسکلت ساختمان با تلاشهای اعضای کانون انجام شد.
حجت قهرمانی فر اضافه کرد: بعد از آن اجرای اسکلت، ساخت و تجهیز مهمانسرا، حصارکشی و قسمتی از نمای ساختمان در سالهای ۹۱ تا ۹۳ انجام شد.
وی ضمن اشاره به این که در دوره ای عملیات راه اندازی بنای ساختمان متوقف ماند عنوان کرد: در دوره پنجم هیئت مدیره بین سالهای ۹۷ تا ۹۹ ادامه طراحی و ساخت این ساختمان انجام شد اما ادامه کار در دوره ششم هیئت مدیریه مورد پیگیری قرار|گرفت.
رییس کانون وکلای دادگستری کرمان با اشاره به اینکه در سال ۱۰۴۲ دکتر عارفی(نایب رئیس کنونی کانون) بعنوان مدیر پروژه تعیین شد خاطرنشان کرد: از این تاریخ با برنامه ریزی دقیق و فنی با تلاش شبانه روزی و بی وقفه با ظرفیتهای موجود ادامه کار راه اندازی بنا انجام شد.
وی اظهار داشت: ساختمان کانون وکلای استان کرمان با سه هزار و ۵۰۰ متر عرصه و حدود چهار هزار و ۵۰۰ متر زیربنا با تمام تجهیزات و امکانات راه اندازی شده است.
قهرمانی فر از دست اندرکاران ادوار مختلف کانون وکلا و مسؤلان که در راه اندازی و تکمیل ساختمان کانون وکلای استان کرمان کوشیده اند تشکر کرد.
اهدای ۶ هزار مجلد نفیس به کتابخانه کانون
وی همینطور از دکتر علوی و همسر این استاد خیر و برجسته دانشگاه که با اهدای بیشتر از ۶ هزار مجلد از نفیس ترین کتاب های حقوقی خود به کتابخانه کانون وکلا به غنای این مجموعه افزوده اند قدردانی نمود.
قهرمانی فر با اشاره به اینکه اگر از ایثار دکتر عارفی در جهت راه اندازی و تکمیل ساختمان کانون وکلای استان کرمان نگویم بی انصافی است خاطرنشان کرد: ساخت این ساختمان با این عظمت اقدامی انسانی، تاریخی و ماندگار است و امیدوارم مکانی برای بسط و گسترش عدالت و مامنی برای همبستگی و اتحاد و همکاری شود.
خروجی هیئت مدیره همدل
نایب رئیس کانون وکلا در استان کرمان هم ضمن اشاره به این که روزهای اول که بعنوان اولین رئیس کانون وکلا در استان کرمان کار را شروع کردم احتیاج به وجود یک ساختمان احساس شد اظهار داشت: هیئت مدیره همدل و همراهی در این کانون وجود داشت و توانستیم به جمعبندی برسیم.
محمد عارفی عنوان کرد: روزهای اولین ما یک آپارتمان به شکل امانی گرفتیم، هرچند دادگستری برای واگذاری چند اتاق به ما موافق بود اما ما نمی خواستیم استقلال خویش را از دست بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: سر انجام با دریافت تسهیلات بانکی به شکل شخصی سه طبقه ساختمان را در محدوده پارک شهید مطهری کرمان خریداری کردیم.
نایب رئیس کانون وکلای استان کرمان افزود: پس از آن درصدد خرید زمین برای راه اندازی مکانی در شان کانون وکلا بودیم که سر انجام یک زمین را در محور هفت باغ با ۵۰ درصد قیمت و با نگاهی بلند خریداری و ساخت و ساز آنرا آغاز کردیم.
وی با اشاره به اینکه برخی معتقد بودند ساخت ساختمان بزرگی چون کانون وکلا کار بزرگ و غیرقابل انجام است اضافه کرد: اما این ساختمان راه اندازی، تکمیل و تجهیز شد.
عارفی خاطرنشان کرد: در دوره سوم هیئت مدیره کانون وکلا نگاه بر این بود که این ساختمان راه اندازی نشود بنابراین کار تعطیل شد.
وی عنوان کرد: در دوره هفتم با شعار راه اندازی و تکمیل ساختمان کانون وکلا آمدم و این طرح به اتمام رسید.
عارفی از اعضای هیئت مدیره کانون وکلا استان کرمان در جهت راه اندازی این مجموعه قدردانی نمود و اظهار داشت: این ساختمان شامل بخش های اداری، سالن امتحانات، فضای آزاد و فضای باز و مهمانسرا است.
تمجید دادگستری
حجت الاسلام محمدامیر ابراهیمی معاون دادگستری و رئیس شوراهای حل اختلاف استان کرمان هم عنوان کرد: عارفی بحق مدیری توانمند و خستگی ناپذیر به تمام معناست که نمونه بارز فکر بلند وی راه اندازی این ساختمان برای کانون وکلاست.
وی اضافه کرد: وکلا با استقلالی که دارند بعنوان بازو و کمک یار قاضی، جریان پرونده را بسمت و سویی هدایت می کنند که حق و حقیقت برای قاضی متبلور شود و رای عادلانه را عرضه نماید که این افتخار است.
ابراهیمی ضمن اشاره به رویکرد جدید قوه قضاییه و قانون جدید شوراهای حل اختلاف اضافه کرد: رویکرد دستگاه قضایی و مجلس به این سمت و سو رفته که صدور آرای مختلف سبب تولید پرونده مختلف می شود.
وی افزود: با صدور هر حکم حتی عدالت محورانه ترین حکم ها چهار پرونده تولید خواهد شد و این بدیهی و مصیبتی برای جامعه است.
ابراهیمی اظهار داشت: مصیبت بعدی اینست که با هر رای به علت تراکم زیاد پرونده ها در محاکم، عمدتا هم خواستار و هم خوانده ناراضی خواهند بود اما در رویکرد جدید قوه قضاییه که با ایجاد شوراهای حل اختلاف و سوق دادن پرونده ها به دادگاه صلح مبنای اصلی را بر صلح و سازش قرار داده این نوید را می دهد که با هر پرونده که به همت وکلا به صلح بینجامد کینه ها را از دل ها می زداید و به کینه ها خاتمه داده می شود.
معاون دادگستری استان کرمان عنوان کرد: وکلایی هستند که پیش از تشکیل پرونده به حل اختلاف با دید صلح و سازش نگاه می کنند که این امر باقیات و صالحات است.
وی ضمن اشاره به مبحث هر مسجد یک حقوقدان که از کرمان شروع شده اظهار داشت: وکلا و حقوقدانان در این طرح فعالانه به مساجد آمدند و مردم را در امور حقوقی راهنمایی کردند که افتخاری برای کرمان بود.
ابراهیمی به طرح هر مسجد یک هیئت صلح دستگاه قضا اشاره نمود و از وکلا خواست همانطور که در سالهای قبل در طرح هر مسجد یک حقوقدان همکاری کردند در این طرح هم که امید است کشوری شود همکاری کنند.
منبع: برتریها
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ساختمان کانون وکلا در کرمان بهره برداری شد