مجمع انجمن های علمی پزشكی ایران تاكید كرد؛

ظفرقندی مسلمانی آزاده و دارای شخصیت فرا جناحی است

ظفرقندی مسلمانی آزاده و دارای شخصیت فرا جناحی است به گزارش برتریها، هیات مدیره مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ایران در نامه ای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کردند: دکتر ظفرقندی، مسلمانی آزاده و شخصیت فرا جناحی است و قادر به کارگیری نیروی کارآمد و مدیران شایسته برای اداره دانشگاه و حوزه های مدیریتی وزارت بهداشت در دولت چهاردهم است.


به گزارش برتریها به نقل از خبرگزاری ایرنا، هیات مدیره مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ایران روز پنجشنبه با انتشار نامه ای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کردند: محضر نمایندگان شریف و معزز مجلس شورای اسلامی باتوجه به اینکه مسئولیت ارزشیابی و رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی چهاردهمین دوره ای هیات دولت به عهده شماست. مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی به نمایندگی از بالاتر از ۱۳۰ انجمن علمی این حوزه که با حضور شخصیت های پیش کسوت و نام آور پزشکی همچون چندین وزیر پیشین بهداشت، معاونین وزیر، رؤسای دانشگاه ها، رؤسای چندین دوره سازمان نظام پزشکی و مدیران ارشد و خوش نام وزارت بهداشت و شخصیت های تراز اول علمی بهداشت و درمان به عنوان تنها کانون فراگیر انجمن های مردم نهاد با نقش آفرینی بی بدیل از جایگاه ویژه ای در جامعه پزشکی برخوردار است، قسمتی از وظیفه خود می داند که با معرفی اجمالی استاد دکتر محمدرضا ظفرقندی به عنوان نامزد وزارت بهداشت موجبات آشنایی بیشتر شما نمایندگان با شخصیت سوابق و جایگاه نام برده در پزشکی کشور را فراهم آورد.
جناب آقای دکتر محمدرضا ظفرقندی به عنوان استاد برجسته و جراح عروق صاحب نام دانشگاه علوم پزشکی تهران در طول بالاتر از سی سال علاوه بر خدمت رسانی در عرصه تخصصی جراحی عروق با آموزش دانشجویان پزشکی، تربیت دستیاران تخصصی و فلوهای عروق به عنوان شخصیتی ممتاز و کم نظیر این رشته در کشور شناخته می شود.
نام برده انسانی متدین و ملتزم به احکام اسلامی معتقد به نظام و رهبری با باورهای عمیق دینی و پاسداری از شعائر مهم مذهبی از ارادتمندان با اخلاص خاندان عصمت و طهارت مقابل السلام بوده، با سوابق درخشانی از جبهه و دفاع مقدس از رزمندگان و با افتخار از اعضاء ستاد پزشکی دوران جنگ شمرده می شود. دکتر ظفرقندی با سابقه هشت سال ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دو دوره ریاست سازمان نظام پزشکی کشور، ده سال عضویت در هیات مدیره مجمع انجمن های علمی، گروه پزشکی و نایب رئیسی مجمع و حضور و مشارکت فعال در حوزه کارهای اجتماعی و سیاسی به عنوان یک مدیر قوی اجرائی و شخصیت علمی مردمی شناخته می شود.
او به عنوان مسلمانی آزاده و شخصیت فرا جناحی بوده، با اعتقادی راسخ به مردم سالاری دینی و شایسته سالاری قادر می باشد با به کارگیری نیروی کارآمد و مدیران شایسته برای اداره دانشگاه و حوزه های مدیریتی وزارت مطبوع زمینه حضور و نقش آفرینی هرچه بیشتر شایستگان و فرهیختگان در حوزه بهداشت و درمان کشور را در دولت چهاردهم فراهم آورد. از مشخصات برجسته و مثال زدنی جناب دکتر ظفرقندی می توان به اعتقاد و پای بندی وی به کار گروهی، سعه صدر و پرهیز از خودرأیی اشاره نمود.
روشی که در این برهه خاص و باتوجه به چالش های پیش روی وزارت بهداشت یک راهبرد راهبردی شمرده می شود اطمینان دارد که ایشان از معدود افراد مسلط به اوضاع این حوزه شامل چالش ها و فرصت ها و تهدیدهای آن بوده، از پشتیبانی نیروی انسانی و تخصصی لازم و برنامه های عاجل برای فائق آمدن بر مشکلات برخوردارست و با اشراف بر امور، او می تواند از فشار هزینه های درمان بر مردم خصوصاً اقشار لطمه پذیر کاسته و شرایط لازم برای برخورداری هر چه بهتر مناطق محروم از خدمات بهداشتی درمانی مناسب را فراهم آورد؛ با توجه به اهمیت جوانان در نگاه و برنامه های استاد ظفرقندی و اولویت رسیدگی به مشکلات و درخواست های این قشر مهم از دانش آموختگان گروه پزشکی در این جا دیدگاه یکی از شاگردان او به عنوان نماینده ای از نسل جوان را تقدیم می دارد.
یکی از این پزشکان می گوید: دکتر ظفرقندی را بالاتر از چهل و پنج سال است که می شناسم، درسهای چهل و پنج سال قبل ایشان از علی مقابل السلام به یاد دارم، او اصلاح طلبی است که برخلاف خیلی از مدعیان اصول گراییِ (پشت کرده بر اصول و بدیهیات) بر اصول همچنان و با همان قدرت پای بند است، او را از پیش از انقلاب می شناسم؛ بسیجی و جانباز زمان جنگ بود و حاضر در بیشتر عملیات ها و هم پیش نماز نمازهای وداع هم کلاسی های شهیدمان بود و هم سخنران مجالس بزرگداشت ده ها شهید دانش آموزش؛ هنوز دانش آموزانی باقی مانده از جنگ افتخار شاگردی اش را دارند؛ یادش بخیر وقتی با پوست سوخته سر کلاس آمد. آفتاب سوختگی ساحلی شوخی ما بود با او. ولی سی سال بعد فهمیدیم شیمیایی شده بود و باز یادش به خیر اوایل انقلاب وقتی امام دستور جهاد سازندگی داد.
دکتر ظفرقندی به کردستان رفت لوله حدیده کرد، حمام ساخت و گندم درو کرد و به ما درس داس دست گرفتن و خدمت بی منت آموخت؛ ولی ادعای پیروی از امام و مستضعفین اش نه فقط گوش فلک را کر نکرد بلکه جایی هم بروز نداد و در عمل نشان داد در پست های اجرائی می توان کاسبی نکرد؛ بلکه از جان و مال خود برای مردم هزینه کرد و می توان مسئولیت را فقط برای خدمت پذیرفت؛ صبر و متانت و خوش رویی و بزرگواری اش، او را برایمان الگویی باورپذیر کرد.
در پایان همچون نمایندگان شریف و متعهد انتظار می رود که با استناد به نظر قاطبه جامعه پزشکی و احترام به خواست مردم، با رأی اعتماد بالا به استاد دکتر ظفرقندی زمینه پویایی و رشد و شکوفایی عرصه بهداشت و درمان کشور را بالاتر از پیش فراهم آورید.
به گزارش برتریها به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدرضا ظفرقندی زاده ۱۳۳۷ در تهران که از طرف رییس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی دولت چهاردهم برای وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی عرضه شد، یک پزشک و سیاست مدار است که از ۳ اسفند ۱۳۹۷ تا ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در اوج همه گیری کووید ۱۹ رییس سازمان نظام پزشکی ایران بود.
وی فوق تخصص جراحی عروق و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ وی حالا دبیر کلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران را بر عهده دارد.
ظفرقندی در شهر تهران متولد و بزرگ شده محله سرچشمه است. دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدرسه علوی به آموختن پرداخت و در سال تحصیلی ۱۳۵۴-۱۳۵۵ فارغ التحصیل شد. بعد از آن به دبیرستان مفید رفت تا به امر معلمی بپردازد. وی همزمان با معلمی در سال ۱۳۵۵ در رشته پزشکی دانشگاه تهران قبول و ادامه تحصیل داد.
وی برای مساعدت با مصدومان جنگ به عنوان جراح داوطلب به جبهه جنگ ایران و عراق اعزام شد. بعد از بازگشت از جنگ و اتمام دوره دستیاری جراحی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۶۸ به درجه استادیاری نائل و سپس در سال ۱۳۷۰ دوره فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع کرد، رشته ای که ثمره آن راه اندازی بخش جراحی عروق در سال ۱۳۷۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران شد.
ظفرقندی در سال ۱۳۷۴، موفق به راه اندازی مرکز تحقیقات تروما در بیمارستان سینا شد و در سال ۱۳۸۳ به درجه استاد تمامی دانشگاه نائل شد.



1403/05/26
14:50:34
5.0 / ۵
339
تگهای خبر: خدمات , دانش , علم , نمایندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ظفرقندی مسلمانی آزاده و دارای شخصیت فرا جناحی است
نظر شما در مورد ظفرقندی مسلمانی آزاده و دارای شخصیت فرا جناحی است
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها