دهقانی تاكید كرد؛

اراده و عزم مضاعف معاونت علمی در تداوم راه رئیس جمهور شهید

اراده و عزم مضاعف معاونت علمی در تداوم راه رئیس جمهور شهید به گزارش برتریها، معاون علمی رئیس جمهور با تکیه بر اراده و عزم مضاعف معاونت علمی در تداوم راه رئیس جمهور شهید اظهار داشت: اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش بنیان، مدیون حمایت مستقیم شخص رئیس جمهور بود.



به گزارش برتریها به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، روح الله دهقانی که در نشست شورای معاونین معاونت علمی سخن می گفت ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی، دکتر امیر عبداللهیان، آیت الله آل هاشم و دیگر همراهان ایشان در سانحه تلخ سقوط بالگرد به محضر رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی، مردم شریف ایران و خانواده معظم شهدا اظهار داشت: انشاالله خداوند برای تحمل این داغ سنگین به مردم ما صبر و اجر دهد و این انقلاب و نظام اسلامی، الهی تر، مستدام تر و مستقیم تر در صراط حق گام بردارد. خبر این حادثه تلخ و ناگوار برای همه ما بسیار جانسوز بود و امیدوارم خداوند به خانواده و دوستداران این شهدای عزیز صبر و توفیق عنایت فرموده و ما را در ادامه مسیری که رئیس جمهور شهید ترسیم کردند، مستدام تر بدارد.
وی با بیان اینکه روحیه اخلاص و تلاش رئیس جمهور شهید واقعا مثال زدنی بود، اظهار داشت: قبل از انتخابات ریاست جمهوری، آقای رئیس جمهور را از نزدیک نمی شناختم و هیچ ارتباط قبلی با ایشان نداشتم. اولین دیدار ما برای مسئولیتم در جهاد دانشگاهی بود، دیداری که خیلی ساده و صمیمی انجام شد، برنامه ام را عرضه کردم و این فرایند حدودا طی ۴۸ ساعت صورت گرفت. بعد از این انتخاب و آن جلسه، آقای رئیس جمهور را بیش تر دیدم و در جلسات مختلف و سفرها ایشان را همراهی کردم.
دهقانی تصریح کرد: با این حقیقت و با دو دهه سابقه فعالیت در زمینه های مختلف در کشور در محضر حضرت علی بن موسی الرضا ضد السلام شهادت می دهم که ایشان همزمان از دو خصوصیت برخوردار بودند و فردی را در این دو خصوصیت مشابه ایشان ندیده بودم؛ اولین ویژگی، «اخلاص» ایشان بود که در حد اعلی بود. جلب رضایت خدای متعال و بعد رضایت رهبر انقلاب اسلامی به معنای واقعی کلمه در تمامی حرکات، سکنات، رفتارها و موضع گیری های ایشان، موج می زد و این خصوصیت برجسته را می شد به وضوح در اخلاق، رفتار و شخصیت ایشان مشاهده کرد.
وی اضافه کرد: نماز خالصانه و حال خوبی که ایشان موقع خواندن نماز داشتند، برای من خیلی شیرین بود و به یاد ماندنی ترین خاطره ای که از ایشان دارم، دعایی است که هر دفعه خدمتشان بودم، در قنوت نمازشان می خواندند که «فدعا ربّهۥٓ أنّی مغۡلوبٞ فٱنتصرۡ» و این دعا را با حالت تضرع قرائت می کردند.
معاون علمی رئیس جمهور افزود: در سفرهایی که توفیق همراهی ایشان را داشتم همچون پروازهایی که شب بود، بلا استثنا نماز شب را با همان حال خوب و دوست داشتنی در هواپیما به جای می آورند؛ بنابراین ایشان در اخلاق شخصی و فردی و ارتباطش با خداوند متعال، واقعا از خصوصیت های خاصی برخوردار بود و عشق و علاقه ایشان به علی بن موسی الرضا (ع) مثال زدنی است.
پیگیری های شخص آیت الله رئیسی برای تحقق قانون جهش تولید دانش بنیان
دهقانی ضمن اشاره به پیگیری های شخص مرحوم آیت الله رئیسی برای تحقق قانون جهش تولید دانش بنیان اظهار داشت: اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش بنیان، مدیون حمایت مستقیم شخص رئیس جمهور بود. کارهای این قانون در دولت قبلی انجام شده بود، اما مخالفت های بسیار جدی برای اجرای این قانون وجود داشت و حتی در مجلس در کمیسیون ها و امثالهم، مخالفت های جدی وجود داشت، اما وقتی که مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۱ را «سال تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» نام گذاری کردند، آیت الله رئیسی، شخصا جلب موافقت دولت و مجلس را پیگیری کردند و هرچند می دانستند این موافقت چه هزینه هایی برای ایشان دارد، برای اجرای آن ایستادگی کردند. بسیاری معتقد بودند تصویب و اجرای قانون جهش، برخی قواعد که خط قرمز تلقی می شدند را به هم می زند و در بعضی حوزه ها مانند مالیات ها، سرمایه گذاری و... مقاومت هایی تا مرز جان دادن وجود داشت اما ایشان شخصاً از این قانون حمایت کرد و پشت قانون ایستاد.
وی ضمن اشاره به ولایت مداری و اراده آیت الله رئیسی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری اظهار داشت: نگاه و عمل ایشان از جنس ولایت مداری بود. معتقد بود و باور قلب داشت هر آنچه که رهبر معظم انقلاب تاکید دارند باید انجام و دل ایشان شاد شود. در واقع رضایت رهبری، خط قرمز آیت الله رئیسی بود و اجرش را هم دریافت کرد.
دهقانی با بیان اینکه رئیس جمهور منتخب دولت سیزدهم به معنای واقعی، مردمی بود اظهار داشت: خداوند متعال به بهترین نحو به ایشان پاداش داد و با عزت، به دیار حق شتافتند. مردم را می دیدم که از هر قشری برای سلامت ایشان دعا می کردند و اتفاقی که در شب شهادت ایشان در کشور افتاد، نشان از عزت و اجری داشت که خدای متعال به ایشان عطا کرد.
معاون علمی رئیس جمهور ضمن اشاره به تلاش وقفه ناپذیر آیت الله رئیسی بعنوان دومین بارزه شخصیتی ایشان تصریح کرد: تلاش بی وقفه در عین خستگی ناپذیری در وجود ایشان برجسته بود و مقام معظم رهبری، در یک جمله خیلی کوتاه و خیلی عمیق، این خصوصیت را تبیین کردند و فرمودند «رئیسی عزیز، خستگی نمی شناخت». در سفرهایی که رئیس جمهور را همراهی می کردم، شاهد بودم که ایشان بدون معطلی و بعد از نماز صبح، فعالیت را آغاز می کرد و این اخلاص و کار برای خدا در کنار این خستگی ناپذیری در طول همه این سال ها اساسا اجری جز شهادت در مسیرش و عزت و ابدی شدن نیست. این شهادت در شب میلاد علی بن موسی الرضا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که خادم الرضا(ع) بود را در دل ها ماندگار کرد.
شهید امیرعبداللهیان، مرد خستگی ناپذیر میدان عزت و افتخار ایران
دهقانی با بیان اینکه شهید امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه هم یکی از همراه ترین و پرکار ترین وزرا در راه عزت مندی ایران و به معنای واقعی مرد پرکار و خستگی ناپذیر میدان بود، اضافه کرد: شهید امیرعبداللهیان در همکاری با معاونت علمی در راه تحقق شعار سال، توسعه دیپلماسی فناوری و عزت و اقتدار فناورانه ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.
رییس بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به همراهی ها و حمایت های بی دریغ وزیر فقید امور خارجه از توسعه و پیشرفت زیست بوم علم و فناوری کشور اظهار داشت: همراهی دکتر امیرعبداللهیان در راه توسعه همکاریهای فناورانه، مثال زدنی بود و شعار سال جاری مجمع آسیا در خصوص «پیشرفت بر اساس فناوری و نوآوری»، پیشنهاد ایشان بود؛ ایشان به صورت جد در این راه استمرار داشت و بارها بر اهمیت مبحث پیشرفت فناورانه تاکید کرده و در محضر رئیس جمهور محترم مکررا بیان می کرد که در حوزه علم فناوری، قوت داریم و دست برترمان در گفت وگوها را باید این مورد قرار دهیم.
دهقانی، رکن اصلی شخصیت شهید امیرعبداللهیان را آرامش و اخلاق مداری دانست و اظهار داشت: ایشان به آرامش و اخلاق، رفتار خوب و انصاف شناخته می شد و در مبحث غزه، مدیریت میدان و مدیریت دیپلماسی در عملیات «وعده صادق» بسیار خوش درخشید.
وی با بیان اینکه مرحوم دکتر مالک رحمتی، استاندار شهید آذربایجان شرقی هم خادم الرضا(ع) و یک شخص ولائی بود، افزود: ایشان با جدیت در تبریز مشغول به حل مشکلات استان بود و با عنایت به تجربه و سابقه بسیار خوبی که داشت، عملکرد درخشانی از خود به یادگار گذاشت.
دهقانی ضمن اشاره به اینکه شهید آیت الله آل هاشم هم امام جمعه ای بود که در این سال ها برای مردم یک نقطه امید محسوب می شد، اضافه کرد: مردم ایشان را دوست داشتند و چند سال پیش در معدود مصاحبه هایی که از ایشان انتشار یافته بود، گفته بودند ان شاءالله، امام جمعه شهید بعدی تبریز من باشم. سردار موسوی، سرتیم حفاظت رئیس جمهور هم شخصیتی مورد اعتماد رئیس جمهور محترم بودند که امیدوارم امروز این شهدای عزیز در خوان نعمت حضرت علی بن موسی الرضا ضد السلام میهمان باشند.
معاون علمی رئیس جمهور در انتها تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران از دوران آغاز خود و در فواصل کم، بزرگان و قله هایی را از دست داده که فقدان هرکدامشان، خساراتی عظیم برای کشور بود، اما این شهادت ها و فقدان ها، هیچ خللی در سد آهنین اراده ملت بزرگ ایران ایجاد نکرده و کشور با قوت به مسیر خود ادامه داد و در ادامه نیز، مستحکم و پر قدرت کارش را پیش می برد. دولت کار خویش را محکم و بدون وقفه، ادامه می دهد و گرچه دل ها بابت از دست دادن این عزیزان اندوهناک است اما برنامه های معاونت علمی با قوت و محکم ادامه خواهد یافت.


منبع:

1403/03/03
12:25:38
5.0 / ۵
292
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , دانش , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد اراده و عزم مضاعف معاونت علمی در تداوم راه رئیس جمهور شهید
نظر شما در مورد اراده و عزم مضاعف معاونت علمی در تداوم راه رئیس جمهور شهید
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها