چقدر از امنیت سایت خود اطمینان دارید؟

چقدر از امنیت سایت خود اطمینان دارید؟ برتریها: اگر فكر می كنید كه هكرها به علت كوچك بودن شركت یا بی اهمیت بودن اطلاعاتش برای آنها به وب سایت شما آسیبی نمی رسانند، این گزارش را بخوانید.


به گزارش برتریها به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت زد دی نت، خیلی از صاحبان شركت های كوچك و متوسط براین باورند كه هكرها و مجرمان سایبری به وب سایت و اطلاعات آنها كاری ندارند. اما همین فكر، بزرگترین اشتباهی است كه این روزها بسیاری را گرفتار خسارات و صدمه های جبران ناپذیری كرده است.
صاحبان شركت های كوچك و بزرگ در جهان باید از این امر آگاه باشند كه خیلی از حملات سایبری و هك اطلاعاتی كه اتفاق افتاده است، توسط یك ربات انجام شده و همانطور كه می دانیم ربات ها هم هیچ گونه اطلاعاتی از اندازه و اهمیت اطلاعات ذخیره شده بر سیستم ها و سرورهای شركت های كوچك و بزرگ ندارند ازاین رو این تصوری كه خیل عظیمی از كاربران، مدیران و كارمندان در فضای سایبری دارند، در خصوص اینكه اطلاعات شركت كوچكشان به درد چه كسی می خورد، بسیار موهوم و نادرست است.

بنابراین تنها كاری كه به مدیران، كارمندان و كاربران در فضای سایبری و اینترنت پیشنهاد می شود، آن است كه امنیت سایبری سیستم ها و سرورهای خویش را به روز كرده و با پیشرفته ترین و بهترین سیستم های امنیتی از اطلاعات ذخیره شده خود محافظت كنند.

بر اساس گزارش یك موسسه تحقیقاتی فعال در زمینه امنیت سایبری به نام ایمپروا (Imperva)، بالغ بر نیمی از بازدیدكنندگان وب سایت های مختلف ربات هستند كه از این تعداد، بیش از ۲۹ درصد آنها به قصد نفوذ، هك و سرقت اطلاعات وب سایت از آن بازدید می كنند.
نتایج و تحقیقات متخصصان این موسسه همینطور گزارش جالب دیگری هم عرضه داده اند كه می تواند در جایگاه خود، از اهمیت بالایی برخوردار باشد. دقیقا برخلاف آنچه كه مردم عادی تصور می كنند، این موسسه بر این باور است هرچه وب سایت بازدید، ترافیك و طرفداران كمتری داشته باشد و به اصطلاح از شهرت زیادی برخوردار نباشد، احتمال اینكه ربات های هكر به آن نفوذ پیدا كنند و اطلاعات شركت مربوطه را بدزدند، به صورت صعودی بیشتر و بیشتر می گردد.

به گفته كارشناس امنیت سایبری سیستم های گوگل، هم اكنون هیچ كس در هیچ جایی از جهان از گزند خطرات و حملات سایبری در امان نیست، از آن سو هم كارشناسان امنیت سایبری اعلام نموده اند كه حتی با وجود تدابیر امنیتی بسیار بالای سازمان های مختلف در جهان، بدافزارها آنقدر تكامل یافته شده اند كه بتوانند اطلاعات مورد نظر خویش را به سرقت ببرند.

بدافزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی هستند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و باعث لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری امسال میلادی ۲۰۱۷ به اوج خود رسیده است. سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و صدمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود.

نكته حائز اهمیت آن است كه سازمان ها و شركت ها باید به ساخت یك سیستم امنیتی و حفاظتی چندلایه اقدام نمایند و این بدان معناست كه با بكارگیری متخصصان امنیتی زبده و همینطور با دانش به روز، از اطلاعات كاربران، مشتریان و همینطور خصوصی و محرمانه خود حفاظت كنند.





1396/11/05
13:43:34
5.0 / ۵
5382
تگهای خبر: سایبر , سایت , كاربر , وب سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد چقدر از امنیت سایت خود اطمینان دارید؟
نظر شما در مورد چقدر از امنیت سایت خود اطمینان دارید؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها