این هیأت، مخصوص ناشنوایان است به علاوه عکس و فیلم
به گزارش برتریها، کانون ناشنوایان سبزوار برای رونق بیشتر کار خود، هیأت ۱۴ معصوم را برای مناسک دینی و سوگواری برپا کرده است. مسئول هیأت می گوید: میانگین در هیأت حداقل ۲۰۰ ناشنوا به صورت حضوری شرکت می کنند و افراد بسیاری هم مجازی مخاطب هستند.
خبرگزاری فارس ـ گروه مسجد و هیأت: تمام مردم یک جامعه هر روز بامداد که از خواب بیدار می شوند به بیشمار دغدغه های روزمره خود فکر و برای آنها برنامه ریزی می کنند. این دغدغه ها می تواند از رفتن به یک بانک تا کارهای روزمره و باشگاه رفتن و سایر مسائل مربوط شود، اما نکته مهمی که وجود دارد با کمی برنامه ریزی میتوان به همه کارهای روزمره رسید. اما می خواهم نگاه شما را به بعضی از همین مردم داخل شهر جلب کنم که شاید جنس دغدغه های آنها با سایر مردم متفاوت می باشد. آنها برای دغدغه های روزمره خود برنامه ریزی می کنند اما شاید جامعه ظرفیت این را نداشته باشد که آنها به امور روزمره خود برسند. این افراد کسانی نیستند جز ناشنوایان!
هیأت سوگواری ۱۴ معصوم سبزوار ویژه ناشنوایان مراسم برگزار می کند
مجلس روضه باید برای ناشنوایان متناسب شود
یکی از این افراد که نخواست نامی از او ذکر شود، می گوید: «فضاهای مختلفی از شهر هنوز برای ما متناسب سازی نشده است، من برای حضور در بانک، خرید و... گرفتار مشکل هستم.» شاید ناشنوایان هم دغدغه سایر مردم را داشته باشند، اما فراموش نکنیم آنها از یک نعمت مهم الهی محروم هستند و آن هم صدای اطرافشان است. همین موضوع، روند انجام کارهای آنها را کند و گاها در خیلی از موارد با ناکامی مواجه می کند.
نکته جالب تر این که این افراد برای احوالات شخصی خود هم بعضاً با مشکل مواجهند. مثلا این فرد ناشنوا می گوید: «من علاقه بسیاری به مجلس روضه سیدالشهدا(ع) دارم، اما هر هیأتی نمی توانم بروم و به علت این که بستری برای بهره بردن من وجود ندارد، نمی توانم از مجالس روضه استفاده کنم.»
تبلیغ جلسه دعای توسل هیأت ویژه ناشنوایان
ناشنوایان در هیأت ۱۴ معصوم آرام می گیرند
اما امروز به سراغ یک هیأت رفتیم که مجلس خویش را ویژه ناشنوایان برپا می نماید و توانسته آرزوی این قشر از جامعه را برای حضور در مناسک دینی محقق کند. حسین اصغر قزی، مدیر کانون ناشنوایان سبزوار را که البته خود او هم جزو قشر ناشنوایان کشور است، پیدا کردیم و پای حرف او برای برای روایت داستان این هیأت نشستیم. او می گوید: «کانون ناشنوایان سبزوار از سال ۱۳۷۶ با حدود ۴۰ نفر کار خویش را شروع کرد. بعد از آن که کار ما در کانون رونق بیشتری پیدا کرد، تصمیم گرفتیم برای مناسک دینی و سوگواری ناشنوایان هم مجالسی برپا نماییم. بدین منظور هیأت مذهبی ۱۴معصوم کانون ناشنوایان تشکیل شد.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این هیأت، مخصوص ناشنوایان است به علاوه عکس و فیلم