وزیر علوم زیمباوه مطرح كرد:

آمادگی زیمباوه جهت استفاده از توانمندی های فناوری ایران

آمادگی زیمباوه جهت استفاده از توانمندی های فناوری ایران به گزارش برتریها، وزیر علوم زیمبابوه اظهار داشت: 2 کشور دارای روابط عمیق سیاسی و فرهنگی هستند که این امر، به سایر حوزه ها همچون همکاریهای علمی توسعه می یابد.


به گزارش برتریها به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، آمون مورویرا، وزیر علوم زیمبابوه در دیدار با روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به روابط عمیق سیاسی و قرابت مردم دو کشور اشاره کرد: تعامل خوب و روابط دوستانه دو کشور ایران پیدا کند.
وزیر علوم زیمباوه با اشاره به برخورداری این کشور از منابع طبیعی و ضرورت استفاده از دانش و فناوری برای ارتقای این منابع به خدمات، اشتغال و خلق ثروت اظهار داشت: معتقدیم کاربردی سازی ظرفیت ها و منابع طبیعی با کمک دانش و فناوری ممکنست و باتوجه به منابعی که زیمبابوه در اختیار دارد، توانمندی های دانشی و فناورانه ایران می تواند به گسترش خدمات، افزایش رفاه و پیشرفت با سوار شدن فناوری بر این ظرفیت ها منجر شود. آمادگی کامل داریم تا از توانمندی ایران در کاربردی سازی فناوری در عرصه هایی همچون هوافضا، کشاورزی، سلامت، محیط زیست و معادن در قالب هماهنگی های بین تیم های متخصص از دو کشور استفاده نمائیم و همکاری هایمان را در حوزه های فناوری و اقتصادی، گسترش دهیم. با آغوش باز از همکاری علمی، نوآوری، اجتماعی و صنعتی، استقبال می نماییم.
«ایران» الگوی خودباوری و توانمندی
آمون مورویرا با اشاره به رویکرد حمایتگرانه و دیدگاه باز جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: در تلاش هستیم تا روابط سیاسی خوب دو کشور را به سطح روابط علمی و فناوری نیز ترجمه نماییم و بر این باور هستیم که ایران در حوزه استقلال، خودباوری و پیشرفت قدم های خوبی برداشته است. برای ما مهمست تا تجربیات ایران را بیاموزیم و با بهره گیری از فناوری و نوآوری، کرامت و عزت مندی را برای مردم خود به ارمغان ببریم. در گفت و گو و دیدار با معاون علمی رئیس جمهور ایران بر این مساله تاکید شد و اعلام کردیم که مشتاق هستیم روابط راهبردی با ایران را خصوصاً در عرصه علم و فناوری تقویت نماییم و این کار را در قالب سیاست ها، کمیته های مشترک و کارگروه های همکاری دنبال خواهیم کرد.
وزیر علوم زیمباوه همین طور با اشاره به استفاده از تجربیات ایران در بومی سازی محصولات راهبردی و پیشرفته اظهار داشت: ایران دارای سال ها تجربه و دستاورد در حوزه نوآوری است و توانسته با اتصال فناوری و نوآوری به منابع، عزت و اقتدار را برای مردم خود کسب کند. در زیمباوه همچنان منابع طبیعی و زیرزمینی، محور اقتصاد هستند. ما بدنبال این هستیم تا از اقتصاد مبتنی بر منابع عبور نماییم. وابستگی به منابع، خواسته استعمارگران است و ما با گذار از منبع پایه بودن، بدنبال حرکت به سمت یک اقتصاد مولد هستیم.
وی اضافه کرد: بوسیله ارائه خدمات و تولید محصولات مناسب می توانیم به مردم خود کرامت ببخشیم. با معاون محترم علمی به یک هماهنگی برای اجرای پروژه هایی با مالکیت مشترک بر زیرساخت ها، سرمایه گذاری ها و دانش و فناوری ها رسیدیم و امیدواریم در آینده ای نزدیک به یک پلت فرم برای تولید محصولات مشترک باکیفیت مطلوب برسیم.


منبع:

1403/02/21
14:51:45
5.0 / ۵
444
تگهای خبر: اقتصاد , تقویت , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد آمادگی زیمباوه جهت استفاده از توانمندی های فناوری ایران
نظر شما در مورد آمادگی زیمباوه جهت استفاده از توانمندی های فناوری ایران
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
برتریها bartariha
bartariha.ir - حقوق سایت برتریها محفوظ است

برتریها

معرفی برترینهای فناوری و وبسایتها